Logan Prestige. Cât costă și ce știe să facă noul model Dacia?

Dacia Logan Prestige, noul model al constructorului român (dacia.de)
Dacia Logan Prestige, noul model al constructorului român (dacia.de)

Dacia a lansat o nouă versiune a celui mai popular model al său. Logan Prestige se dorește a fi o variantă de elită, iar prețurile sunt pe măsură.

Astfel, noul Logan Prestige pornește de la 9.600 de euro pentru varianta cu motorizare pe benzină, respectiv 11.700 de euro pentru cea pe motorină.

Dacia a anunțat că Logan Prestige vine echipată cu sistem de climatizare cu reglare automată, un nou design interior, comenzi ale geamurilor electrice pe portiere și o tapițerie nouă. Mai mult, noul model va avea semnalizatoare pe oglinzile retrovizoare exterioare, sistem multimedia, dar și navigație MediaNav, cât și proiectoare dublu optice, scrie Adevărul.

Logan Prestige va avea două opțiuni de motorizare, ambele fiind aliniate normelor Euro 6, care s-au dovedit a fi, de altfel, și cele mai populare printre clienții automobilelor Dacia.

Acestea sunt motorul pe benzină de 1.2 litri şi 16 supape, de 73 CP, şi propulsorul diesel 1.5 dCi de 75 CP.

Dacia Logan rămâne cel mai de succes automobil în România. În primele nouă luni ale acestui an, pe șoselele din România au apărut 11.532 de astfel de automobile. Dacia Duster (4.715) și Sandero (4.473) sunt mult în urma Loganului.

Dacia Logan are deja 11 ani de istorie, timp în care s-a tot reinventat. De la Logan I, la Logan Van și Logan Pick-Up, până la Logan II și Logan MCV și variantele Acces, Ambiance și Laureate.

În total, Dacia a vândut aproape un milion și jumătate de autoturisme Logan, în timp ce Renault a contribuit și ea în acești 11 ani cu vânzări similare.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: