Vodafone angajează în peste 35 de orașe. Ce salarii oferă englezii

magazin vodafone jobs joburi la vodafone
Foto: palasmall.ro

Vodafone a scos la concurs numeroase locuri de muncă în această perioadă, în peste 35 de orașe din țară.

Compania Vodafone face angajări în Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Brașov, Brăila, București, Caransebeș, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Covasna, Craiova, Deva, Fetești, Galați, Gheorgheni, Hunedoara, Iași, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Orăștie, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Sibiu, Slatina, Slobozia, Târgoviște, Târgu Jiu și Timișoara.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Sunt disponibile posturile: manager, consultant vânzări, manager de achiziții, manager de magazin, consultant vânzări business, coordonator de magazin, analist, specialist servicii fixe, inginer, consultant business – achiziție. De asemenea, compania multinațională britanică caută și persoane pentru internshipuri part time plătite.

Se oferă program de training, iar pentru unele posturi se oferă și mașină de serviciu.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la Vodafone, un specialist „special pricing” angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 4.200 de lei.

Un reprezentant vânzări angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 2.100 de lei pe lună.

Ce salarii sunt la Vodafone

Un inginer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 4.500 de lei.

Un specialist IT angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 5.500 de lei.

Un consultant vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 2.800 de lei, plus bonusuri în funcție de targetul realizat.

Un consultant training angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Orange angajează în peste 30 de orașe din țară. Ce salarii oferă angajatorul francez

Locuri de muncă la Vodafone

Un consultant vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un operator angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în aprilie 2017 un salariu lunar net de 1.000 de lei pe lună.

Un agent angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2017 un salariu lunar net de 5.300 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.