Orange angajează în peste 30 de orașe din țară. Ce salarii oferă angajatorul francez

locuri de muncă orange
Foto: orange.ro / plantronicsgermany (Flickr)

Orange face angajări în peste 30 de orașe din România, pe posturi extrem de diverse.

Locurile de muncă sunt disponibile în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj-Napoca, Comănești, Constanța, Craiova, Deva, Hațeg, Hunedoara, Iași, Galați, Lugoj, Oradea, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Roman, Satu Mare, Sibiu, Sighișoara, Suceava, Timișoara, Tulcea, Turda.

Posturile libere sunt următoarele: reprezentant vânzări prin telefon, reprezentant vânzări în magazinele Orange, agent telesales, coordonator vânzări, manager regional vânzări, oameni de vânzări (birou, teren sau mixt), director executiv, manager securitate informațională, consultant întâmpinare clienți, asistent vânzări, asistent retenție clienți, agent relații clienți, reprezentant vânzări business, reprezentant cash collection, consilier vânzări în magazin, agent relații clienți service-call center, reprezentant servicii prepay, contabil, inginer, programator, team leader echipă de vânzări, asistent TV sales.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Se oferă:

– acces la traininguri de specialitate
– contract de muncă pe perioadă nedeterminată
– bonusuri de performanță tangibile
– laptop, smartphone, aplicații moderne de lucru
– praguri diferite de comisionare în funcție de succesul obținut
– concursuri și premii
– dezvoltare profesională
– mașină de serviciu (pentru cei care optează pentru job de teren)

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Pentru posturile de conducere se oferă:

– un pachet de salarizare foarte competitiv (salariu fix + bonusuri și comisioane din vânzări + premii la diferite concursuri), bonuri de masă;
– o mașină de serviciu care poate fi utilizată full-time, inclusiv în weekenduri și în concedii;
– laptop și smartphone performante și abonament pentru mobil și internet pe mobil;
– activități cu echipa, teambuildinguri, cursuri, traininguri;
– program dedicat de dezvoltare profesională și personală prin coaching.

Potrivit unui anunț de angajare, salariul pentru un coordonator de vânzări este cuprins între 1.000 și 1.500 de euro.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce salarii sunt la Orange

Informațiile publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la Orange arată că un analist de credite angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 14 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 2.200 de lei plus bonusuri de 600 de lei / lună și tichete de masă în valoare de 180 de lei lunar.

Un reprezentant vânzări angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2016 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un consilier vânzări angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în martie 2016 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un inginer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 4.300 de lei.

Un tehnician angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 3.100 de lei.

Un programator angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar de 12.000 de lei net.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.