Locuri de muncă la Lidl, în peste 60 de orașe din țară. Ce salarii oferă germanii

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Românii aflați în căutarea unui job au la dispoziție o mulțime de locuri de muncă scoase la concurs de lanțul de magazine Lidl, în peste 60 orașe din țară.

Posturile libere sunt foarte diverse, de la vânzători și lucrători comerciali la manageri de magazine și operatori call center.

Locurile de muncă sunt disponibile în următoarele orașe: Arad, Avrig, Bacău, Baia Mare, Baia Sprie, Bârlad, Blaj, Bistrița, Botoșani, Brad, Bragadiru, Brăila, București, Bușteni, Câmpia Turzii, Câmpulung Moldovenesc, Chiajna, Chitila, Cluj-Napoca, Constanța, Cugir, Deva, Drobeta Turnu Severin, Fălticeni, Galați, Găești, Giurgiu, Huși, Iași, Iernut, Luduș, Lugoj, Motru, Năsăud, Orăștie, Pecica, Piatra Neamț, Pitești, Popești Leordeni, Otopeni, Roșiorii de Vede, Năsăud, Năvodari, Nedelea, Salonta, Satu Mare, Scheia, Sebeș, Sibiu, Sighetu Marmației, Slobozia, Șelimbăr, Tășnad, Târgu Jiu, Târgu Lăpuș, Târnăveni, Titu, Timișoara, Toplița, Tulcea, Turda, Turnu Măgurele, Urziceni, Vălenii de Munte, Voluntari, Zalău.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Lidl face angajări pentru următoarele posturi: vânzători, manageri de magazin, asistenți manager, operator date ieșire marfă, lucrători depozit pregătire marfă, tehnician depozit, lucrători comerciali, operatori call center, specialiști în recrutare, stivuitoriști, specialiști transport depozit, șef departament depozit, șef grupă depozit, șefi de vânzări pe regiuni, asistent gestionare stocuri depozit, operator date recepție marfă, tehnician întreținere, asistent gestiune stocuri, designer grafic.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Cei interesați pot găsi atât locuri de muncă part time, cât și full time.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați din diferite companii din România împărtășesc informații despre locurile de muncă, un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2016 un salariu de 1.300 de lei net lunar.

În aceeași perioadă, un analist de marketing angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, avea un salariu de 4.000 de lei net pe lună.

Un șef de magazin cu o experiență de 3 ani avea în decembrie 2014 un salariu lunar net de 6.400 de lei, iar în aceeași perioadă un director de vânzări zonal cu o experiență în domeniu de 16 ani avea un salariu de 9.200 de lei net lunar.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în Italia. 2.000 de euro pentru șoferii de TIR

Locuri de muncă în Finlanda și Norvegia. O șansă și pentru cei care NU știu limbi străine

https://greatnews.ro/locuri-de-munca-pentru-soferi-in-strainatate-2400-euro/

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.