Locuri de muncă în Finlanda și Norvegia. O șansă și pentru cei care NU știu limbi străine

Angajatori din Finlanda și Norvegia caută muncitori în domeniul construcțiilor. Potrivit anunțului de pe eJobs, 30 de posturi sunt scoase la concurs.

Finlandezii caută 10 muncitori apți fizic, motivați și cu atitudine pozitivă pentru lucru în ansambluri de locuințe noi din zona Helsinki (capitala statului nordic). Se acordă ajutor în privința cazării și a biletului de avion. De asemenea, angajatorul promite suport în limba română în privința sarcinilor zilnice din fiecare șantier.

Vă puteți înscrie la acest job apăsând AICI (click pentru a deschide pagina cu detalii). Tot la acest link veți găsi și detalii despre salariul oferit.

Dacă angajatorii finlandezi acceptă și muncitori fără cunoștințe de engleză, lucrurile stau diferit în Norvegia, unde doar cei care au un nivel mediu de cunoștințe în această limbă pot candida. Se caută tot personal în construcții, de la dulgheri și zugravi la macaragii. Plata pe oră este de circa 20 de euro brut. Astfel, după o zi de lucru de opt ore, puteți câștiga 160 de euro. După plata taxelor, a chiriei, a utilităților și a mâncării, rămâneți cu cel puțin 80 de euro pe zi.

Vă puteți înscrie la acest job apăsând AICI (click pentru a deschide pagina cu detalii).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă bine plătite pentru români în străinătate

https://greatnews.ro/locuri-de-munca-depozite-din-strainatate-plaja-ajunge-la-132-de-euro-pe-zi-se-cauta-si-cupluri/

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.