Locuri de muncă la Carrefour, Mega Image, Flanco, în toată țara. Ce salarii se oferă

mega image
FOTO: Mega-image.ro

Românii aflați în căutarea unui job au la dispoziție o mulțime de locuri de muncă scoase la concurs de lanțurile de magazine Carrefour, Mega Image și Flanco, în peste 60 de orașe din țară.

Posturile libere sunt foarte diverse, de la casieri și vânzători la directori și șefi de magazin.

1. Lanțul de hipermarketuri Carrefour face angajări în orașele Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Piatra Neamț, Sibiu, Timișoara, precum și în județul Ilfov.

Sunt libere posturi de casieri, lucrători comerciali, operatori vânzări produse proaspete, brutari, cofetari, patiseri, bucătari, pizzeri, măcelari, preparatori pește, operatori vânzări, agenți situații de urgență, lucrători recepție marfă, asistenți vânzări electronice, ambalatori, lucrători întreținere, responsabil asigurarea calității, asistent director de magazin, responsabil marketing, specialist administrativ depozit, asistent contabil, responsabil administrativ și asigurări.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit site-ului undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați din diferite companii din România împărtășesc informații despre locurile de muncă, un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2016 un salariu lunar net de 1.000 de lei.

În mai 2016, un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga un salariu lunar net de 900 de lei, plus tichete de masă în valoare de 200 de lei.

În februarie 2016, un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga un salariu lunar net de 950 de lei.

2. Mega Image face angajări în următoarele localități: Băneasa, Bolintin, Brașov, București, Constanța, Ghimbav, Giurgiu, Medgidia, Otopeni, Ploiești, Predeal, Sinaia, Ștefăneștii de Jos, Târgoviște, Zărnești, precum și în județul Ilfov.

Lanțul de supermarketuri face angajări pentru următoarele poziții: casieri, vânzători, lucrători comerciali, asistent manager, analist reaprovizionare, asistent achiziții legume și fructe, controlor stoc, controlor expediții, supervizor mentenanță, ingineri, specialist recrutare logistică, specialist comunicare internă, analiști business, analist aplicații, operator help desk.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit site-ului undelucram.ro, un șef de tură angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2016 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2016 un salariu lunar net de 900 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iulie 2016 un salariu lunar net de 1.000 de lei.

Un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.000 de lei.

3. Flanco angajează în următoarele orașe: Adjud, Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Băneasa, Bistrița, Botoșani, Brașov, București, Buzău, Câmpina, Câmpulung Muscel, Caracal, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Codlea, Constanța, Craiova, Cristian, Curtea de Argeș, Deva, Drăgășani, Drobeta Turnu Severin, Făgăraș, Galați, Gheorgheni, Ghimbav, Giurgiu, Hărman, Hunedoara, Huși, Iași, Lugoj, Mediaș, Odorheiu Secuiesc, Onești, Oradea, Pitești, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Râmnicu-Sărat, Reșița, Satu Mare, Săcele, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Timișoara, Târgu-Mureș, Tulcea, Zalău.

Compania face angajări pentru următoarele poziții: casieri, consultanți de vânzări, ofițeri de credite, ofițer credite online, director de magazin, director adjuct de magazin, consultant de elită în vânzare de tehnologie, operator facturare, specialist documentare produse site, specialist în online marketing.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Conform informațiilor postate pe site-ul undelucram.ro, un angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în anul 2015 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă pentru toți, în Anglia. Fără mituri: cu câți bani rămâi în mână, la final de lună

Locuri de muncă în Danemarca și Suedia. Salarii bune pentru români serioși

Lidl face angajări în mai multe orașe din țară. Ce salarii se câștigă

 

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.