Locuri de muncă pentru toți, în Anglia. Fără mituri: cu câți bani rămâi în mână, la final de lună

locuri de munca in depozite in anglia venit net
Locuri de muncă în Anglia. Foto: Pixabay

Cei care vor să lucreze pe perioadă nedeterminată în Anglia se pot înscrie pentru aceste locuri de muncă în depozite. Instruirea este gratuită, iar agenția nu le percepe celor interesați vreun comision.

Aflați mai multe detalii și vă puteți înscrie pentru acest loc de muncă AICI.

Contractul este pe perioadă nedeterminată și e înregistrat la camera de muncă din Marea Britanie. Ora de muncă este plătită cu 7,2 – 8,5 lire sterline. Se acordă bonus pentru ore suplimentare și atingerea baremului de livrări.

Venitul brut este de circa 1600 de lire pe lună, echivalentul a 1870 de euro.

Scăzând impozite și taxe, dar și costuri de cazare, masă și transport local, puteți pune deoparte în fiecare lună de muncă suma de 1000 de euro.

Concediul este de 21 de zile. Cei aleși se vor ocupa de preluarea comenzilor, manipularea, împachetarea și pregătirea coletelor pentru livrare. Se lucrează în 3 ture.

Aflați mai multe detalii și vă puteți înscrie pentru acest loc de muncă AICI.

Locuri de muncă în Danemarca și Suedia. Salarii bune pentru români serioși

https://greatnews.ro/lidl-face-angajari-mai-multe-orase-din-tara-ce-salarii-se-castiga/

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.