Locuri de muncă în depozite din afară, inclusiv fără engleză. Plata ajunge la 145 de euro pe zi

Românii care vor să muncească în depozite din străinătate au la dispoziție sute de locuri de muncă libere în depozite din Marea Britanie, Germania și Olanda.

Pentru cele mai multe dintre aceste posturi nu este nevoie de experiență: angajatorii caută și persoane necalificate. De asemenea, se acceptă și cupluri. Orele suplimentare, cele lucrate noaptea sau cele din weekend se plătesc cu până la 150% mai mult decât orele prestate conform programului obișnuit. Astfel, se ajunge ca pentru o zi de muncă un angajat să primească până la 145 de euro.

Pentru unele dintre locurile de muncă nu se cere cunoașterea limbii engleze.

1. Anglia. O companie de recrutare caută 50 de persoane care să lucreze în depozite din Anglia. Se caută și necalificați; experiența nu este necesară, iar angajatorul acceptă și cupluri.

Salarizarea este cuprinsă între 7,00 și 8,25 lire sterline brut / oră, în funcție de performanțe, ture și departament. Turele sunt de câte 12 ore (6:00 – 18:00, 18:00 – 6:00). Salarizarea poate crește după 6 luni de la angajare. Orele suplimentare se remunerează separat.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

2. Marea Britanie. O companie caută 100 de oameni care să muncească în depozite din Marea Britanie, la ambalarea și manipularea de produse. Se lucrează în depozite de haine, CD-uri, cărți, produse alimentare etc.
Se caută și personal necalificat, atât femei, cât și bărbați (cuplurile sunt acceptate). Experiența nu este obligatorie.

Salarizarea este cuprinsă între 7,2 lire brut/oră și 9,2 lire brut/oră, în funcție de ture. Pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani plata minimă va fi 6,7 lire / oră. Angajații pot câștiga lunar aproximativ 1.100 – 1.300 de lire sterline net.

În general se lucrează 40 ore / săptămână. Orele suplimentare se plătesc separat. Contractul se încheie pe perioadă nedeterminată.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

3. Anglia. O companie angajează operatori în depozite din Anglia. Plata este de 8 – 10 lire pe oră (adică un venit brut de aproximativ 1.900 de lire sterline pe lună).

Angajatorii estimează că muncitorilor le rămân la final de lună aproximativ 1.000 – 1.300 de lire sterline (venit obținut în urma deducerilor impozitelor și taxelor, a costurilor de cazare, a mesei și a transportului local).

Concediul plătit este de 21 de zile.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

4. Anglia. O agenție de recrutare este în căutarea a 50 de muncitori care să lucreze în depozite din Anglia. Limba engleză nu este necesară și nu se solicită experiență anterioară în depozite.

Responsabilități:
– folosirea scannerului portabil și scanarea cutiilor cu materiale
– sortare, ambalare, etichetare marfa

Se lucrează de luni până vineri, în două schimburi și ocazional și în weekend. Plata este de 7,2 lire/oră, iar peste 42,5 ore/săptămână muncite vor fi plătite cu 10,8 lire/oră.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

5. Scoția. O firmă de recrutare caută 10 persoane care să lucreze în depozite din Scoția.

Salarizarea este de 7,2 – 16 lire sterline/oră (ajunge așadar la 18 euro pe oră sau 145 de euro pe zi). Salariul crește în funcție de productivitate și de orele suplimentare. Se lucrează 3 ture, de zi și de noapte. Orele de noapte sunt plătite mai mult.

Responsabilități:
– Depozitarea mărfii;
– Verificarea comparativă a bunurilor și a produselor din stoc;
– Mutarea bunurilor și a produselor în depozit;
– Semnarea actelor de livrare;
– Consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate;
– Selectarea și ambalarea produselor pentru expediere;
– Sarcini de încărcare și descărcare a mărfii și a bunurilor;
– Vizitarea spațiilor de încărcare și descărcare a mărfii;
– Întreținerea curățeniei în depozit;
– Susținerea activității celorlalți lucrători aflați în depozit.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

6. Olanda. O firmă de recrutare caută 10 persoane care să lucreze ca operatori într-un depozit din Olanda.

Experiența anterioară într-un depozit, în picking, ambalare sau expediție reprezintă un avantaj, dar nu este obligatorie.

Oferta:
– contract de munca full-time în Olanda (40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de a lucra ore suplimentare și de weekend în funcție de nevoia clientului)
– ore suplimentare/weekend plătite cu 125-150% mai mult
– plata săptămânală a salariului (într-un cont bancar)

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

7. Germania. O companie caută 4 persoane care să muncească într-un depozit din Germania. Experiența anterioară nu este necesară.

Ce presupune jobul?

-Recepționarea cantitativă și calitativa a mărfurilor care intra în depozit și participarea la operațiunile de încărcare/descărcare;
-Asigurarea, repartizarea și ordonarea corectă a mărfurilor din depozit;
-Verificarea condițiilor de ambalare și de inscripționare a produselor recepționate și livrate precum și a documentelor însoțitoare;
-Colectarea promptă și corectă a comenzilor pentru livrare.

Salariul este de peste 1.500 de euro pe lună.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

8. Germania. O companie angajează 6 persoane care lucreze ca manipulanți în depozite de anvelope din Germania. Munca presupune sortarea și depozitarea seturilor de anvelope, precum și spălarea anvelopelor echipate cu jante.

Venitul: minimum 8,5 euro pe oră brut
Orarul: se lucrează un schimb de 8-9 ore / zi de la ora 8:00 dimineața

Contractul se încheie pe o perioadă nederminată.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Ocazie rară: locuri de muncă în America, pentru toți. Salariu de peste 100 de dolari pe zi

Cea mai mare companie aeriană din UE face angajări. Se acceptă și fără experiență

https://greatnews.ro/jobul-anului-2016-dregator-spania/

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.