Cea mai mare companie aeriană din UE face angajări. Se acceptă și fără experiență

însoțitori de zbor ryanair locuri de muncă
Foto: ryanair.com

Ryanair a scos la concurs 100 de posturi în cadrul companiei. Printre altele, candidatul ideal trebuie să „fie orientat puternic către clienți”, să fie „sociabil, flexibil și muncitor” și să aibă „prezență agreabilă”.

Următoarele interviuri vor fi susținute la Timișoara, pe data de 5 octombrie, în Cluj, pe 25 octombrie și la București, pe 27 octombrie. Mai multe detalii găsiți AICI

Se oferă un contract pe minimum 3 ani, după încheierea trainingului, și un pachet salarial „atractiv”. Printre altele, se oferă și o primă de angajare în valoare de 1.200 de euro.

Se lucrează 5 zile, iar 3 sunt libere. De asemenea, în anunț se precizează că nu este nevoie de experiență.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă găsiți LA ACEST LINK.

Ryanair și-a stabilit la începutul anului prima bază din România, la Timișoara, iar a doua bază este în București. La baza de la Bucureşti vor fi alocate trei avioane, vor fi efectuate 90 de zboruri săptămânate spre zece destinaţii. Baza din București va susţine 1.000 de locuri de muncă.

În ceea ce privește piața internă, de la sfârșitul lunii octombrie, Ryanair va opera zboruri pe ruta Bucrești – Timișoara. De asemenea, reprezentanții companiei spun că analizează posibilitatea de a intra și pe alte rute interne.

La nivel internațional, Ryanair a comandat 183 de avioane Boeing 737-800, care sunt livrate în perioada 2014 – 2018, şi 200 de aeronave Boeing 737 Max 200s, pe care le vor primi între 2019 – 2023.