Locuri de muncă în depozite de marfă din Anglia. Salariul ajunge la 1500 de lire

Sursă foto: inboundlogistics.com

50 de locuri de muncă pentru Anglia sunt scoase la concurs de o firmă de recrutare. Astăzi, 27 iulie 2015, este ultima zi de înscriere pentru acest loc de muncă.

Angajatorul britanic acceptă atât lucrători neînsoțiți, cât și cupluri. Salariul oferit este de 1000-1500 de lire pe lună. Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI.

Pot aplica pentru acest loc de muncă persoane cu sau fără experiență în manipularea de mărfuri și lucrul în depozite, dar cei cu experiență au un avantaj la selecție.

Cei aleși se vor ocupa cu depozitarea de marfă, verificarea comparativă a bunurilor și produselor din stoc, mutarea bunurilor și produselor în depozit, semnarea actelor de livrare, consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate, selectarea și ambalarea produselor pentru expediere și vor avea și sarcini de încărcare și descărcare a mărfii și bunurilor.

Transportul dus-întors de la locuință la locul de muncă este asigurat de angajator.

Cei care doresc să candideze pentru acest loc de muncă se pot înscrie AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.