Locuri de muncă pentru români în străinătate: Ce posturi sunt disponibile în Germania

Locuri de muncă pentru români în străinătate (canadavisa.com)
Locuri de muncă pentru români în străinătate (canadavisa.com)

Dacă doriți să lucrați în Vestul Europei, aveți, în primul rând, nevoie de cunoștințe de limbă, angajatorii din Germania sau din celelalte țări foarte dezvoltate industrial fiind foarte stricți în această privință.

Dacă doriți să lucrați în Germania și cunoașteți limba la nivel conversațional, având, în același timp, și formare ca mecanic industrial sau orice calificare similară, atunci puteți aplica pentru un loc de muncă.

Compania le cere viitorilor angajați să fie capabili să opereze mașini cu control numeric – strunjire, frezare și rectificare – să schimbe piesele echipamentelor și să le regleze, să realizeze controlul calității și să lucreze după desen.

Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, salariu atractiv și multe alte beneficii.

Vă puteți înscrie AICI.

Nemții caută și vopsitori. O companie din landul Baden-Württemberg caută vopsitori industriali, auto și în câmp electrostatic.

Aplicanții trebuie să cunoască limba germană la nivel mediu, atât scris, cât și vorbit. De asemenea, trebuie să aibă o calificare de vopsitor și experiență în domeniu de cel puțin un an.

Alte cerințe sunt permisul de conducere categoria B și mașina personală. Compania oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată, salariu atractiv și sprijin pentru găsirea unei cazări. Mai mult, angajații vor primi bonusuri anuale, număr de zile de concediu în continuă creștere și un venit sigur și constant.

Puteți aplica la acest loc de muncă AICI.

Dacă aveți experiență în domeniul electromecanic și al montării unor linii noi de producție, atunci aveți șanse să prindeți un loc de muncă în Franța.

Cunoașterea limbii franceze este una dintre cerințe. Francezii oferă salariu atractiv, contract de muncă înregistrat în România, cazare asigurată, transport local asigurat și asigurare medicală gratuită.

Puteți trimite CV-ul dumneavoastră AICI.

Englezii sunt în căutare de lucrători în depozite. Este nevoie doar de abilități de comunicare în limba engleză.

Candidații vor încheia contracte cu compania pentru care vor presta servicii și vor ajunge în Marea Britanie la o săptămână după înscriere.

Se lucrează cel puțin 38 de ore pe săptămână, însă cei care ajung la 60-70 de ore pe săptămână vor obține un câștig lunar substanțial.

Se câștigă între 6,5 și 9 lire sterline brut pe oră.

Puteți aplica la acest job AICI.

Pentru alte locuri de muncă pentru români în străinătate, click AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews