Liceul condamnaților, în București. Niciun elev nu a luat BAC-ul

Foto: realitatea.net

Un liceu privat din București a reușit o contra-performanță istorică la examenul de Bacalaureat: niciunul dintre candidații înscriși în acest an nu a promovat, după publicarea rezultatelor parțiale. Rezultatele după contestații vor fi publicate vineri, 10 iulie.  

Liceul „FEG”, din București, a avut 13 candidați înscriși la Bacalaureatul de anul acesta. Doi dintre ei nu s-au prezentat, iar ceilalți 11 au picat în grup examenul din această sesiune. Ce-i drept, o fată a fost extrem de aproape de a promova Bacalaureatul. A avut media 5,88, cu 12 sutimi sub media minimă de promovare a examenului.

Nici anul trecut liceul bucureștean nu s-a bucurat de rezultate prea bune. Din 17 candidați înscriși, unul a fost eliminat din examen, iar 13 au picat. Doar trei candidați au promovat, cel mai bun dintre ei cu media 7,10.

Numele de FEG vine de la Fundația Ecologiă Green, o instituție de cultură, știință și învățământ autonomă și non-profit. Instituția a fost înființată la Iași, în 1997. Potrivit siteului propriu, FEG are licee în 10 orașe din țară, printre care și București. Sub egida FEG funcționează, pe lângă aceste licee, și grădinițe, școli primare, școli postliceale și centre de calificare.

Recomandările editorilor GreatNews:

eMAG are mari reduceri la frigidere. Cele mai bune oferte
Șefă de promoţie, eliminată de la BAC. Motivul pentru care eleva a ratat examenul
Locuri de muncă pentru români grijulii în străinătate: Bonă în SUA, îngrijitor de persoane în Marea Britanie

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.