eMAG are mari reduceri la frigidere. Cele mai bune oferte

reduceri la frigidere
eMAG are mari reduceri la frigidere. Foto. emag.ro

Magazinul online eMAG are, în această perioadă, o campanie de reduceri la aparate frigorifice. Frigiderele, congelatoarele sau combinele frigorifice incluse în ofertă au reduceri cuprinse între 8% și 32%.

Oferta completă la aparate frigorifice poate fi consultată AICI.

De exemplu, un frigider minibar Heinner HMB-42A+, cu un volum net total de 42 de litri, Clasa A+ și înălțimea de 51 de cm are o reducere de 20% și costă 399, 99 lei.

Oferta este disponibilă la acest link.

Un congelator Whirlpool AFB601AP, cu volumul de 88 de litri, 4 Sertare, Clasa A+ și înălțimea de 85 de cm are un discount de 200 de lei.

Prețul poate fi consultat AICI.

O combină frigorifica Liebherr CUESF4023, cu volumul de 372 de litri, Clasa A+ și înălțimea de 201 de cm are o reducere de 15%. Produsul are o garanție de 48 de luni. Toate rafturile intermediare din sticlă pot fi extrase confortabil, astfel încât întregul spațiu interior poate fi utilizat pentru alimentele de congelat voluminoase.

Oferta este disponibilă la acest link.

O combină frigorifică Whirlpool 6th Sense BSF 9152 OX, cu volumul de 370 de litri, Clasa A++ și înălțimea de 201 cm are un discount de 350 de lei.

Frigiderele Whirlpool Al 6lea sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic și aplică răcirea doar când este nevoie. Au senzori inteligenți care simt creșterile de temperatură și restabilesc rapid condițiile de păstrare ideale.

Oferta poate fi consultată AICI.

Un frigider Indesit TAA5, de 415 litri, Clasa A+ și înălțimea de 180 cm are o reducere de preț de 10%. Sistemul Static Automatic Control păstrează perfect alimentele proaspete: senzorii amplasați în interiorul frigiderului permit menținerea temperaturii corecte și limitează formarea gheții pe pereții interiori.

Mai multe informații despre această ofertă puteți afla AICI.

Întreaga ofertă eMAG la frigidere, congelatoare și alte tipuri de aparate frigorifice este disponibilă la acest link.

Recomandările editorilor GreatNews:

Mari reduceri la mobilier de living, la eMAG
Locuri de muncă la Lidl, în zeci de orașe din țară
Reduceri eMAG. Prețuri cu 50% mai mici la pantofi sport