Lecție neortodoxă pentru un copil neascultător, dar cu un rezultat așteptat


O femeie speriată de faptul că fiul ei are un comportament neadecvat vârstei de 10 ani a hotărât să îi dea acestuia o lecție pe cât de ciudată, pe atât de eficientă.

Chiquitta Hill are 33 de ani și locuiește în statul american Georgia cu fiul ei Sean, în vârstă de 10 ani. De curând, femeia a aflat de la profesorii fiului ei că este foarte obraznic, nu este atent la ore, nu își face toate temele și este lipsit de respect față de cei care încearcă să îi ofere o educație potrivită.

Chiquitta s-a gândit să îi ofere o lecție, așa că a apelat la poliția locală pentru a o ajuta, mai ales că nimic din ce făcuse până atunci pentru a-l disciplina nu avusese succes până atunci.

„Știam că trebuie să fac ceva să îl sperii. Mă gândeam cum să-l pedepsesc, când mi-a venit ideea de a suna la poliție”, a spus femeia pentru Oddity Central.

Polițiștii au fost de acord să o ajute pe mama exasperată de comportamentul fiului său, așa că a venit la locuința acestora și i-au spus că trebuie să îl ducă la închisoare pentru că nu a fost cuminte.

Copilului i-au fost puse cătușe și a fost dus în mașina de Poliție, unde a stat aproximativ cinci minute, timp în care a plâns încontinuu și și-a cerut iertare pentru felul în care s-a comportat în ultima perioadă.

Polițiștii i-au dat drumul și i-au dat voie să se ducă la mama lui.

„A venit la mine și a început să spună că-i pare rău”, a mai spus mama încântată de lecția pe care a oferit-o, mulțumită că a avut succes.

Totuși, un oficial al poliției a declarat că ofițerii nu au avut aprobarea superiorilor pentru această lecție dură pe care au oferit-o copilului și a adăugat că aceștia nu vor mai avea voie să ofere o astfel de lecție altui copil. De asemenea, acesta a spus că părinții ar trebuie să sune la serviciile sociale pentru copii în loc să apeleze la asemenea tactici neortodoxe.

Imagini color rare, imediat după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial
Omul care restaurează case vechi pe banii lui, din pasiune
De ce a pierdut Real aseară? A jucat românul Pepe

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.