De ce a pierdut Real aseară? A jucat cu românul Pepe în apărare

Pepe a fost
Pepe a fost "tăguit” de UEFA în locul celebrului fundaș portughez cu același nume de la Real Madrid (Facebook)

Pagina oficială de Facebook a Ligii Campionilor l-a inclus în echipa de start a spaniolilor de la Real Madrid, învinși aseară cu 2-1, la Torino, de Juventus, în prima manșă a semifinalelor competiției europene de elită, pe cântărețul român Pepe.

Ionuț Pascu, cunoscutul interpret de muzică latino și actual prezentator TV, a apărut în formația madrilenă, deținătoarea Ligii Campionilor, după ce a fost etichetat greșit de administratorii paginii de Facebook în locul fundașului portughez Pepe.

Greșeala a fost imediat observată de iubitorii români ai fotbalului, care și-au făcut de cap în secțiunea de comentarii a postării, unde și Ionuț Pascu a scris un mesaj amuzant: ”Eu sunt. Am ținut secret”.

Real Madrid a cedat cu 2-1 aseară pe Juventus Stadium, după un joc spectaculos, mai ales în prima repriză. Alvaro Morata, fostul jucător al ”galacticilor” a deschis scorul pentru campioana Italiei, care a fost, însă, egalată repede, de Cristiano Ronaldo.

Real putea să dea lovitura în finalul primei reprize, când James Rodriguez a irosit o ocazie uriașă. Dacă spaniolii nu au marcat, a făcut-o ”Bătrâna Doamnă”, în partea secundă a duelului, din penalty. A marcat argentinianul Carlos Tevez, cel care obținuse și lovitura de pedeapsă.

Italianul Giorgio Chiellini a sângerat pentru splendida victorie a torinezilor în fața deținătoarei Ligii Campionilor (UEFA)
Italianul Giorgio Chiellini a sângerat pentru splendida victorie a torinezilor în fața deținătoarei Ligii Campionilor (UEFA)

Este o victorie mare pentru Juventus, care nu a mai ajuns în finala Ligii Campionilor de 2003, când trecea în semifinale tot de Real Madrid, însă pierdea trofeul, la loviturile de departajare, în fața rivalei din Serie A, AC Milan. De cealaltă parte, Real Madrid încearcă să devină prima echipă din istoria Ligii Campionilor care își apără trofeul.

În această seară, de la ora obișnuită (21.45), se dispută și cealaltă semifinală: FC Barcelona – Bayern Munchen.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: