Lecția pe care a învățat-o David Popovici, după Jocurile Olimpice: „La un moment dat trebuie să refuz”

david popovici
Sursa: Federația Română de Natație (Facebook)

David Popovici spune că după Jocurile Olimpice popularitatea l-a copleșit și a trebuit să ia măsuri.

„Eu trebuie să-mi văd de felia mea, devenind tot mai bun în înot, pentru că perfecţionându-mi munca, pot să-i inspir pe alţii.

Dacă ar fi ceva ce mi-aş dori şi eu, dar învăţ să mă adaptez la noua mea viaţă, ar fi să mă plimb prin parc sau pe stradă – nu sunt agasat, să fie clar -, dar uneori când vin 100-200 de oameni la tine şi îţi cer poze sau autografe, e obositor şi la un moment dat trebuie să refuz.

Ok, astea nu sunt probleme reale. Doar că, pentru mine, de când sunt mai cunoscut, este o problemă când vreau să mă relaxez sau să mă plimb prin locuri adevărate.

De abia de două-trei săptămâni am învăţat că pot să refuz, eram stresat să nu creadă lumea că sunt arogant și nesimţit, dar reacţia a fost ok, aşa că mi s-a luat o piatră de pe inimă”, a declarat campionul olimpic în vârstă de 20 de ani, potrivit news.ro.

Sportivul mai spune că dacă nu ar fi avut susținerea familiei nu ar fi devenit niciodată campion. De asemenea, David Popovici mai spune și că a meritat tot sacrificiul pe care l-a făcut până acum.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.