Șoferii profesioniști au la dispoziție în această perioadă mai multe oferte pentru joburi de la firme de transport din România și din străinătate. Iată câteva dintre cele mai atractive oferte:

O companie daneză de marfă angajează șoferi profesioniști cu o experiență de minim 3 ani în conducerea de autovehicule în trafic internațional de marfă. De asemenea, trebuie să știți la nivel conversional o limbă de circulație interanțională. Mai multe detalii despre acest job găsiți AICI.

O firmă din Marea Britanie are nevoie de șoferi de TIR. Se cer minim șase luni de experiență în ultimii doi ani, o bună cunoaștere a limbii engleze și atestat de competență profesională pentru transport marfă. Cei selectați vor face un training în Marea Britanie. Plata este între 9 și 15 lire pe oră. Aflați mai multe informații AICI.

O altă companie din Marea Britanie angajează șoferi de taxi pentru mai multe orașe din Regat. Printre altele, se cere să aveți un cazier curat și să cunoașteți limba engleză atât cât să puteți conversa. Mai multe detalii aflați de la ACEST LINK.

Un grup olandez cu sediul în Roosendaal angajează șoferi în sistem CARGO, pentru transporturi de mărfuri în toată Europa. Se cer experiență minim 1 an, permis CE și certificat de transport rutier marfă. Mai multe detalii aflați de AICI.

O altă companie caută un șofer de camion pentru transporturi în toată Europa. Salariul mediu este în 1.400 și 1.600 de euro și poate crește în cazul unor deplasări mai lungi. Mai multe detalii găsiți AICI.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate pot consulta și următoarele articole: