Mari reduceri la mobilier de living, la eMAG

Magazinul online are, în această perioadă, o campanie de reduceri la piese de mobilier pentru living. Reducerile sunt de 30-40% şi sunt valabile pentru o perioadă limitată.

Oferta completă de mobilier pentru living poate fi consultată AICI.

Mai jos, vă prezentăm produsele la ofertă care ne-au atras atenția. Am ales 10 produse din categorii diferite, de la canapele şi mese, la dulapuri şi scaune.

1. Începem cu o masă de living simplă și modernă, la care pot lua loc lejer șase persoane. Produsul este realizat din MDF. Prețul este disponibil AICI.
masa kring2. Tot la promoție sunt și seturile de scaune. Fie că doriți scaune cu șezut negru sau gălbui, acestea au reduceri de 40% în această perioadă. Scaunele pe galben sunt aici, cele pe negru – aici.
scauneoferta4. Cei care prețuiesc mobila din lemn masiv pot profita de o reducere de 35% la o superbă ladă cu pernă pentru șezut, cu două cutii de depozitare și două sertare. Prețul produsului poate fi consultat AICI.
lada15. Reduceri mari și la canapele. Un colțar cu șezlong pe partea dreaptă, de culoare gri, este redus cu 40% în această perioadă și costă doar 1200 de lei. Mai multe detalii despre acest produs găsiți AICI.
canapea6. Cei care vor o canapea simplă, nu pe colț, pot opta pentru modernul model Kring Diane, de culoare bej. Canapeaua de 3 persoane este redusă cu 40% în această perioadă. Prețul final poate fi consultat AICI.
canapea bejdulapior nuc7. Redulap cu 3 sertareducere mare, de 35%, și la un dulap cu trei sertare, din lemn natur. Prețul produsului poate fi consultat AICI.

8. Cei care preferă culorile închise la piesele de mobilier pot alege acest dulăpior cu un sertar și două cutii de depozitare. Produsul este realizat din lemn și este redus cu 35%. Prețul poate fi consultat AICI.

9. Un alt produs cu reducere de 35% este acest dulap cu două sertare și patru cutii de depozitare. Piesa este realizată din lemn natur și are un superb efect antichizat. Prețul poate fi consultat AICI.
dulap 2 sertare 4 cutii10. Ultimul produs pe care vi-l prezentăm este un dulap cu patru cutii de depozitare și două nuc 2 si 4sertare. Piesa este realizată din lemn și beneficiază de o reducer de 35% în această perioadă. Prețul poate fi consultat AICI.

Vă recomandăm și:

Un adevărat miracol medical, în România. Când dragostea de copii învinge cea mai grea boală
TEST. 15 întrebări de la BAC la care ar trebui să știi răspunsul
Muzician român medaliat la una dintre cele mai dure competiții internațional (Video)
Un truc de ținut minte. Cel mai simplu mod de a scăpa de zgârieturile de pe lemn
Locuri de muncă pentru români în străinătate. Vase de croazieră și vânzări

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.