Job de vis. Se caută grădinar pentru un paradis natural din vestul Europei

O companie care deține un superb domeniu întins pe 25 de hectare caută un grădinar entuziast. Candidatul ales va avea salariu de peste 1500 de euro pe lună și va locui, alături de soție/parteneră, într-o casă pusă la dispoziție de angajator.

Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI (click pe link pentru detalii).

Domeniul de 25 de hectare se află în Belgia și este compus din grădini și zone de pădure. Grădinarul va trebui să verifice periodic plantele și copacii, pentru a identifica eventuali dăunători și a interveni la timp. De asemenea, el se va ocupa de cosit, săpat, plantat flori și administrarea de nutrienți.

Cuplul va stabili perioadele de concediu împreună cu alți grădinari care lucrează pe același domeniu. Cei aleși vor locui într-o casă, iar utilitățile (electricitate, gaz, apă) sunt plătite tot de angajator.

Vă puteți înscrie pentru acest loc de muncă AICI

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Mega Image, Pepco și La Plăcinte caută angajați

Locuri de muncă în nordul Germaniei. Se caută șefi de echipă și muncitori

O mare companie angajează șoferi. Programul vă permite să NU lipsiți cu lunile de acasă

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.