Îngrijire bătrâni în Anglia. Salariu net – 8500 de lei pe lună, cazarea și masa sunt gratuite

Munca de îngrijitor nu este ușoară, dar este bine plătită

Cei care vor să lucreze în Marea Britanie, în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice, pot candida pentru unul dintre cele 30 de locuri de muncă scoase la concurs în această perioadă.

Potrivit acestui anunț, persoanele care candidează trebuie să aibă un cazier curat, iar experiența NU este obligatorie. Angajatorul va oferi un training de 4-11 zile în care vor fi dobândite toate cunoștințele necesare acestei meserii.

Angajatorul nu percepe taxe sa mediere sau comisioane. Cei aleși vor lucra cu persoane cu nevoi speciale, cu vârste cuprinse între 40 și 90 de ani. Beneficiarii sunt persoane care se recuperează după o operație, diabetice, persoane cu început de demența sau suferinzi de Parkinson. Îngrijitorul va locul la domiciliul beneficiarului și îl va ajuta cu igiena zilnică, la cumpărături, la menaj, gătit, vizite la medic, plimbări etc.

Te poți înscrie pentru aceste locuri de muncă AICI (click pentru pagina cu informații de contact).

Cazarea și masa sunt gratuite. Se poate lucra 4 săptămâni cu 2 săptămâni libere sau 8 săptămâni cu 2 săptămâni libere. Există însă și alte scheme de program, în funcție de preferințele angajatului. Concediul anual plătit este de 28 de zile.

Salariul este de circa 1900-2000 de lire net pe lună și este plătit o dată la 2 săptămâni.

Poți găsi lista de numere de telefon și de adrese de email la care poți contacta angajatorul AICI (click pe link pentru pagina de informații).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook:

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în depozite din afară, inclusiv fără engleză. Plata ajunge la 145 de euro pe zi

https://greatnews.ro/locuri-de-munca-america-salariu/

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.