Horia Tecău visează la Australian Open. S-a calificat în sferturile de finală

FOTO: Gabinho/Wikimedia Commons
FOTO: Gabinho/Wikimedia Commons

Specialistul român de dublu Horia Tecău și partenerul său olandez Jean-Julien Rojer sunt între cele mai bune opt perechi la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Tecău și Rojer, principalii favoriți ai puternicei competiții de la Melbourne, au ajuns în sferturile de finală, după victoria în două seturi, 7-6 (0), 6-3, în fața italienilor Andreas Seppi și Marco Cecchinato.

Perechea româno-olandeză a avut nevoie de doar o oră și jumătate de joc pentru a se califica în sferturile de finală, unde vor încrucișa rachetele cu un ”duet” din Franța: Adrian Mannarino și Lucas Pouille.

Tecău și Rojer și-au asigurat deja un cec de 80.000 de dolari. Dacă vor câștiga următorul meci, cei doi își vor egala cea mai bună performanță din carieră la Australian Open, semifinalele atinse anul trecut.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au în palmares titlul la Wimbledon, iar în acest an au mari șanse să câștige singurul turneu de Grand Slam din Emisfera Sudică.

Printre cei mai puternici contracandidați rămași în cursă sunt experimentații Daniel Nestor și Radek Stepanek, dar și tânăra și puternica pereche formată din Vasek Pospisil și Jack Sock.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și altele de acest fel alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Drumurile, la mila viscolului. În Vestul României nu a fost plantat niciun copac!
Locuri de muncă la Therme, paradisul termal deschis lângă București

Poveste de succes. Ce face primul român ajuns în Anglia după ridicarea restricțiilor de muncă?
Cum văd românii copilul ideal: muncitor, religios și responsabil. Comparație cu alte popoare
Cel mai tare dans făcut de invitați la o nuntă. De emoție, mireasa a izbucnit în lacrimi