Grapini, acuzată de colegii de partid: Violează limba română!

Maria Grapini (Facebook)
Maria Grapini (Facebook)

Mai mulți membri importanți ai Partidului Conservator au intrat într-un conflict după ce președintele Daniel Constantin a decis fuziunea cu Partidul Liberal-Reformator, condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Printr-o scrisoare deschisă, Maria Grapini, președinte al filialei de Timiș a PC, și-a anunțat despărțirea de formațiune politică și îl acuză pe ministrul Agriculturii că i-a furat partidul lui Dan Voiculescu doar pentru a-l desființa prin fuziunea cu PLR.

Replica pentru Maria Grapini a venit de la o fostă colegă de partid, deputaul Cornelia Negruț. „În mod obișnuit, nu intru în polemici cu oameni care nu cred în valorile fundamentale ale democrației. Cu atât mai mult cu oameni fără coloană vertebrală politică, adică trădători.

Cam astfel stau lucrurile cu ieșirile publice din ultima perioadă ale doamnei europarlamentar al, nota bene, Partidului Conservator, doamna Maria Grapini. Trecând peste greșelile de ortografie proverbiale deja ale fostei noastre colege, vreau să fac unele precizări absolut necesare în momentul 19 iunie 2015 pentru formațiunea noastră politică!” spune Cornelia Negruț.

Acesta mai spune că Maria Grapini „a obținut cam tot ce a vrut din partea partidului” și o critică. „Dezamăgiți suntem noi toți de ceea ce faceți, de ceea ce ați făcut, de faptul că vă doriți ruperea partidului și ați și făcut deja demersuri pentru acest lucru, cu mult înainte de scrisoarea dvs. de adio! Ați uitat oare că ați participat la Cluj-Napoca la lansarea lui Șerban Rădulescu ca și viitor europarlamentar, că ați fost de acord cu această nominalizare, iar apoi, pe ultima sută de metri, ați fost propusă dumneavoastră?

Ați uitat oare că în 2007, după alegerile europarlamentare de atunci, domnul președinte Voiculescu a dispus ca președinții tuturor filialelor partidului care nu obțin 5% să demisioneze? Dvs. însă nu ați demisionat, încălcând o rezoluție a conducerii Partidului, deși ați fost pe primul loc al listei de candidați, iar județul Timiș a avut sub 3%, un scor mult mai slab decât media națională! Ați uitat toate aceste lucruri! Să fiți sănătoasă!”, mai spune Cornelia Negruț.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în IT pentru români în străinătate
Locuri de muncă în Germania. O firmă oferă și alocație pentru copiii angajatului
Ai spirit de meșter? Cele mai avantajoase oferte la unelte de la eMag

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.