Ghiță Ciobanul angajează oieri

Ghiță Ciobanul angajează oieri

Ghiță Ciobanul, crescătorul de oi din Mărginimea Sibiului devenit celebru în urma campaniei publicitare făcută de o companie de telefonie mobilă, vrea să angajeze ciobani.

Ghiță a dat un anunț pe pagina sa de Facebook prin care le cere ajutorul prietenilor lui de pe rețeaua socială pentru a-și găsi ciobani.

Cei interesați sunt invitați să îi lase lui Ghiță Ciobanul un mesaj cu numărul lor de telefon.

“Ajutați-mă să îmi găsesc ciobani. Dați poza mai departe să vadă cât mai multa lume! Angajez ciobani… v-am pregătit șubele deja. Dacă vă plac animalele și vreți să veniți cu mine să mă ajutați, trimiteți mesaj cu numărul vostru de telefon și vă sun eu. Mulțumesc”, a scris Ghiță Ciobanul pe pagina lui de Facebook.

Ghiţă Ciobanul a devenit celebru datorită aparițiilor lui în reclamele Vodafone, dar ulterior, şi-a atras antipatia multor fani de pe Facebook după ce a postat fotografia în care apărea alături de premierul Victor Ponta.

Revolta fanilor lui Ghiță Ciobanul a fost atât de mare încât mulți dintre ei au comentat că vor renunța chiar la operatorul de telefonie mobilă.

Fotografia a apărut pe Internet în 29 decembrie 2013, după ce familia premierului a luat masa în casa familiei lui Ghiță Ciobanul.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: