Topul marilor surprize. Cea mai bună cazare din Mamaia, Costinești și Eforie Nord

Arcadia Hotel - Marina Regia Residence se află în Mamaia, la 50 de metri de plajă

Hoteluri de 3 stele mai bune decât unele de patru și cinci, unităţi în care amabilitatea personalului a impresionat mai mult decât dotările şi spaţii în care natura vine pe primul loc.

Am întocmit un clasament al celor mai bune hoteluri de pe litoralul românesc, pentru fiecare mare staţiune în parte.

Pentru clasamentul nostru, am folosit notele acordate de utilizatorii siteului de rezervări booking.com. Am inclus în top doar hotelurile care au primit cel puţin 15 recenzii din partea unor foşti clienţi.

MAMAIA

Două hoteluri de 4 stele au primit note excelente din partea turiştilor. Mizuumi Boutique Hotel se află pe malul lacului Siutghiol din Mamaia, la 250 de metri de plajă. Hotelul are 20 de camere.

Toate informaţiile despre hotel şi imagini sunt diponibile aici.

mizumi mamaiaLa 200 de metri de plajă se află şi Portobella Boutique Hotel, tot de 4 stele. Ca element distinctiv, camerele au parte şi de şemineu. Toate informaţiile despre hotel şi imagini sunt diponibile aici.

portobella mamaiaMerită inclus în topul nostru şi un superb hotel de patru stele, construit cu un bun gust formidabil. Arcadia Hotel – Marina Regia Residence se află la doar 50 de metri de plajă, iar camerele sunt decorate în stil franţuzesc sau în stil tipic Africii de Nord. Toate informaţiile despre hotel şi imagini sunt diponibile aici.

arcadia mamaiaCele mai bune hoteluri din Mamaia sunt enumerate aici.

COSTINEŞTI

Este staţiunea cu cele mai mari surprize, topul nostru fiind condus de o pensiune de 3 stele şi una de 2.

Casa Royal Haveli se află la 500 de metri de plajă şi la cam aceeaşi distanţă de un parc de distracţii. Unitatea de cazare surprinde prin camerele mobilate practic şi atmosfera extrem de liniştită. Toate informaţiile despre casă şi imagini sunt diponibile aici.

royal haveli costinestiPe locul doi se află vila Nino Filip, de doar două stele. Vila este mobilată simplu, schioapătă puternic la capitolul stil, însă amabilitatea gazdelor i-a cucerit pe turişti. Toate informaţiile despre vilă şi imagini sunt diponibile aici.

Cele mai bune unităţi de cazare din Costineşti sunt enumerate AICI.

EFORIE NORD

Situaţie interesantă şi în Eforie Nord, unde un complex de apartamente de trei stele conduce topul. Steaua de Mare Luxury Apartments se află la 50 de metri de plajă şi oferă spaţii de cazare superbe, dar şi piscine extrem de bine întreţinute. Este un loc extrem de potrivit pentru familiile cu copii, aceştia din urmă având la dispoziţie locuri de joacă şi piscine dedicate. Toate informaţiile despre complex şi imagini sunt diponibile aici.
steaua de mare eforiePe locul doi în topul nostru este Vila Elena, de 4 stele. Chiar dacă e diferenţă de stele, preţurile la vilă sunt mult mai mici decât la complexul de apartamente de lux prezentat mai sus. Vila este la 200 de metri de plajă şi e înconjurată de o grădină luxuriantă de-a dreptul fermecătoare. Toate informaţiile despre vilă şi imagini sunt diponibile aici.
vila elena eforie nordCele mai bune unităţi de cazare din Eforie Nord sunt enumerate AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.