Fuego vrea să nu mai fie Fuego

Fuego, acest Elton John din România (Fuego Facebook.ro)
Fuego, acest Elton John din România (Fuego Facebook.ro)

Îndrăgitul interpret român Fuego a scris, pe Facebook, că s-a hotărât să renunțe la numele său de scenă, urmând să își continue cariera artistică sub numele din buletin.

Dacă nu știați deja, numele real al lui Fuego este Paul Surugiu.

Lăsând, pentru o clipă, toată ironia evidentă a situației, Fuego este unul dintre cei mai activi cântăreți români, având numeroase concerte, în special în zona Moldovei (n.r. – unde este foarte iubit).

Interpretul melodiei ”Împodobește mamă bradul” a anunțat că își schimbă numele chiar în preajma Crăciunului, într-o extraordinară postare pe Facebook.

”Mi se pare că e vremea […] să renunț treptat la numele de FUEGO! Nu știu sincer cât de ușor le va fi glumeților să digere schimbarea aceasta și să găsească noi poante, unele mai reușite altele mai limitate, pe seama numelui PAUL SURUGIU! Sincer, m-am înțeles bine cu Fuego! La începuturi vorbea despre ce cântam, mai apoi am zis că trebuie să-l impun, ulterior numele devenise cunoscut și oamenii mă identificau. Acum e deja pe buzele oamenilor și ușor pot reveni la numele meu! Oricum, dincolo de toate acestea, actul artistic este cel care ne diferențiază! Am ajuns într-o altă etapă a carierei mele și știu că pot face mult mai mult pentru publicul și admiratorii mei! Cu sentimentul acesta m-am trezit de dimineață! Ce-i drept, destul de istovit după turul de forță pe care-l am, la care am ajuns abia la mijloc – minunatul turneu ACASĂ DE CRĂCIUN! Nu disper, colindele mă revigorează și merg mai departe pentru public și pentru satisfacția mea! Iubesc să fiu pe scenă! Zi frumoasă să avem!”, a anunțat Fuego pe Facebook.

Fuego este un cântăreț român de muzică ușoară, muzică populară și colinde. Este enervant de tânăr, urmând să împlinească 40 de ani pe 23 august 2016.

A debutat pe scena muzicală română cu un album latino – Olé, ola (2001) -, iar până în prezent a trecut prin mai multe schimbări de stil, aceste încercări fiind destul de populare printre creatorii de bancuri. Fără să își dea seama, sentimentalul artist tocmai a oferit un frumos subiect de discuție în preajma Sărbătorilor. O lovitură de imagine!

Foto: Gemeny Studio Constanta – fotograf Dragos Dimof

Recomandările editorilor GreatNews: