Filmare aeriană superbă cu orașul Brașov. Cum își promovează un român localitatea natală

brașov
Biserica Neagră din Brașov. Foto: Captură "This is Brașov"

Un videoclip spectaculos de promovare a orașului Brașov și a altor obiective turistice din județul cu același nume a strâns în numai două zile peste 65.000 de vizualizări pe YouTube.

Filmul denumit „This is Brașov. A Short Film about an Epic City” („Acesta este Brașovul. Un film scurt despre un oraș epic”) a fost realizat de Danny Păun și poate fi urmărit și pe site-ul thisisbrasov.com.

„Probabil cel mai important proiect personal de până acum… un scurt film despre orașul meu natal – Brașov. Măcar atât să pot să îi ofer locului pe care îl numesc „acasă” de 30 de ani. Scopul este de a promova Brașovul cu ajutorul imaginilor frumoase; filmul poate fi văzut și pe thisisbrasov.com”, a explicat realizatorul videoclipului.

Filmarea aeriană îi poartă pe privitori pe deasupra unor obiective turistice faimoase ale orașului, ca de exemplu Biserica Neagră, Poarta Ecaterinei, Muntele Tâmpa, Piața Sfatului, Casa Sfatului sau Cetățuia de pe Strajă (fortificația de pe Dealul Cetății).

Dincolo de atracțiile orașului, în videoclip apar și obiective turistice din județul Brașov: cetatea de la Râșnov, Castelul Bran sau localități de munte împrăștiate pe văi împădurite.

Prezentarea atracțiilor turistice din județul Brașov este făcută de o voce puternică, în limba engleză. Filmul are și subtitrare în limba română.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Joburi în Palm Beach, America. Peste 1.500 de euro salariul pentru a lucra într-un loc de vis
Locuri de muncă part-time. Program scurt, salariu atractiv
„Delta” ascunsă a României. Locul unde afacerile nu au gonit păsările și turiștii