Fapte bune pentru oamenii fără adăpost

Oameni fără adăpost tunși Foto: Instagram


Un tânăr de 26 de ani, poreclit „Frizerul Străzilor”, își petrece singura zi liberă din săptămână ajutând persoanele fără adăpost.

După ce a fost dependent de droguri, iar acum este vindecat și sănătos, Nasir Sobhani și-a dat seama că trebuie să le fie și el de ajutor celor care sunt în aceeași situație în care a fost și el.

Tânărul lucrează șase zile pe săptămână la o frizerie, iar în ziua sa liberă merge pe străzi și îi tunde și bărbierește pe cei fără adăpost, relatează metro.co.uk.

După ce ajută pe cineva să își schimbe înfățișarea, Nasir îi face o fotografie, iar imaginile de dinainte și după le postează pe contul său de Instagram, unde primește sute de likeuri și felicitări.

„Îmi amintesc zilele când mă uram și nu puteam să mă uit în oglindă fără să plâng. Asta se întâmplă și cu mulți dintre clienții mei de pe stradă. Sunt rușinați de ceea ce au ajuns”, a spus Nasir.

De trei ani, tânărul face mereu aceste gesturi frumoase: reacția de bucurie a primului său client de pe stradă l-a inspirat să continue.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Examenul de Bacalaureat 2015. Ce subiecte le-au picat elevilor la Limba Română
Vocea poporului. Cum se numea calul lui Ștefan cel Mare, „conducătorul dacilor”?

Un primar din Sicilia dă case gratis. Trebuie să îndeplinești o condiție

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.