Experiment inedit. Cele două nu sunt surori

Prezentatoarea Tv, dreapta și sosia ei Foto: Facebook Twin Strangers

O prezentatoare TV din Dublin s-a gândit împreună cu doi colegi la un experiment inedit, la finalul căruia a avut un mare șoc.

Niamh Geaney și colegii săi și-au propus ca în decurs de 28 de zile să găsească niște persoane care să le semene cel mai mult și cu care lumea să îi confunde pe stradă.

După ce și-au făcut câteva fotografii, cei trei colegi le-au postat pe o rețea de socializare, iar persoane din toată lumea au început să trimită la rândul lor fotografii în care să spună că seamănă cu ei sau pur și simplu că își caută „geamănul”.

Realizatorii experimentului Foto: Facebook Twin Strangers
Realizatorii experimentului Foto: Facebook Twin Strangers

Partea cu adevărat interesantă este aceea că Niamh chiar și-a găsit sosia, iar aceasta este o tânără tot din Irlanda, pe care o cheamă Karen Branigan și care locuiește la doar o oră distanță de Dublin, astfel că întâlnirea dintre cele două s-a realizat rapid.

„Eram foarte emoționată și nu știam cum o să reacționez în momentul în care voi întâlni pe cineva care arată ca mine. Pe aproape toată durata întâlnirii m-am uitat fix la ea. Chiar și mimica și grimasele sunt ale mele. Îmi venea să strig: „Doamne, asta este chipul meu”. Nici nu-mi amintesc de câte ori am spus: „este foarte ciudat”, a spus Niamh pentru Daily Mail.

Karen mai are cinci surori și un frate, iar Niamh are două surori și ambele recunosc că niciunul din frați nu le seamănă la fel de bine cum seamănă între ele.

Prezentatoarea Tv, dreapta și sosia ei Foto: Facebook Twin Strangers
Prezentatoarea Tv, dreapta și sosia ei Foto: Facebook Twin Strangers

În schimb, cei doi băieți care au făcut parte din experiment nu au găsit nicio persoană cu care să semene atât de bine cum a reuști Niamh.

Noi modele Dacia, disponibile la vânzare
Călătorie fără sfârșit. Povestea unui aventurier care și-a transformat viața într-un voiaj perpetuu
O problemă de matematică a pus în dificultate milioane de oameni

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.