eMAG începe Revoluția Prețurilor. Reduceri ca de Black Friday

Magazinul online eMAG derulează, între 22 și 24 septembrie 2015, campania Revoluția Prețurilor. Reducerile, aplicate la mii de tipuri de produse, ajung la 50%.

Întreaga ofertă poate fi consultată LA ACEST LINK.

În campania de reduceri intră următoarele categorii de produse: electrocasnice, electronice și IT, articole de casă și grădină, cosmetice, haine, încălțăminte și jucării.

Marile reduceri încep în dimineața zilei de 22 septembrie și se încheie în data de 24, la ora 23:59. Cumpărătorii interesați de un produs anume sunt sfătuiți să îl cumpere încă de pe 22, pentru ca nu cumva să se epuizeze stocul.

Reducerile de la final de septembrie sunt unele dintre cele mai mari din an, rivalizând cu cele oferite de Black Friday (eveniment ce are loc la final de noiembrie) și de Ziua eMAG (în decembrie).

Recomandările editorilor GreatNews:

19 idei inspirate pentru decorarea pereților cu fotografii de familie
Operațiunea „Monstrul”. Un pește uriaș a fost prins în Cazanele Dunării
Locuri de muncă în Anglia. Se caută lucrători în depozite, salarii de peste 1500 de euro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.