19 idei inspirate pentru decorarea pereților cu fotografii de familie

Fotografiile de familie sunt lucruri pe care vrei să le ai lângă tine cât mai mult, însă există și situații în care te simți stânjenit de prezența acestor imagini.

Totuși, integrate într-un decor inspirat, fotografiile de familie pot da unei case acel aer intim, de cămin, după care tânjim cu toții.

În acest articol, îți oferim idei pentru a include fotografiile de familie în toate încăperile casei, de la dormitoare, camere de zi și bucătării la spații ca holurile, casa scărilor și băile.

Folosirea unor rame inspirate și sincronizarea inteligentă a culorilor și formelor sunt reguli esențiale, ca și bunul gust cu care suntem înzestrați (sau nu) fiecare dintre noi.

Mai jos, vă prezentăm idei de decorare cu fotografii de familie a fiecăreia dintre încăperile unei locuințe:

birou1 living1 living2 living4 hol1 living3 bucatarie1 scari1 hol2 living5 bucatarie2 hol3 living6 living7 copil1 scari2 living8 hol4 dormitorDacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile câștigătoare din luna august
Un primar maghiar a făcut un film de acțiune în care îi amenință pe refugiați
13 reguli pentru a avea o viață fericită. Recomandările lui Robin Sharma

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.