Donald Trump și-a „scârbit” colegii de partid. L-a criticat inclusiv nevasta

donald trump
Donald Trump. Foto: Michael Vadon (Wikimedia Commons)

„Sunt zero șanse să abandonez campania prezidențială”, a declarat Donald Trump, candidatul republicanilor la Casa Albă, după un val de critici venite inclusiv de la mai mulți dintre colegii săi de partid.

Trump și-a cerut scuze public vineri după ce a apărut în presă o înregistrare din 2005, în care spune că a pipăit mai multe femei fără să le ceară acordul, precizând că și-a permis acest lucru pentru că este celebru. A povestit inclusiv despre o relație cu o femeie căsătorită.

„Încep pur şi simplu să le pup. Iar când eşti vedetă, te lasă (…). Poţi să le faci orice”, spunea Donald Trump, într-un autocar, înainte de a filma un material pentru emisiunea „Acces Hollywood”.

„Nu am spus niciodată că sunt o persoană perfectă şi nici nu am pretins a fi altcineva. Am spus şi am făcut lucruri pe care le regret, iar cuvintele din înregistrarea care a apărut astăzi au mai mult de zece ani.

Toţi cei care mă cunosc ştiu că aceste cuvinte nu mă reprezintă. Am greşit şi îmi cer iertare. Promit să fiu un om mai bun mâine şi nu vă voi dezamăgi niciodată”, a spus candidatul republican pentru Casa Albă.

Peste 60 de republicani au condamnat comentariile denigratoare făcute de Donald Trump la adresa femeilor. Președintele Camerei Reprezentanților, republicanul Paul Ryan, s-a arătat „scârbit” de ceea ce e afirmat Trump.

De asemenea, dezamăgiți s-au arătat și fostul guvernator de California, Arnold Schwarzenegger, senatorul Mitch McConnel sau John McCain, fost candidat la alegerile prezidențiale din partea republicanilor.

Și soția sa, Melania Trump, l-a criticat pentru declarațiile sale. „Cuvintele soțului meu sunt inacceptabile și ofensatoare. Acestea nu reprezintă omul pe care îl cunosc eu”, a transmis aceasta printr-un comunicat.

Însă mai adaugă că l-a iertat și că speră și că și ceilalți vor face la fel. „Are inima şi mintea unui lider. Sper că oamenii îi vor accepta scuzele, aşa cum am făcut şi eu, şi se vor concentra pe chestiunile importante cu care se confruntă naţiunea noastră şi lumea”, a mai spus soția lui Trump.

În acest weekend a devenit viral pe rețelele de socializare un clip cu Robert De Niro, în care îl critică aspru pe Donald Trump. Celebrul actor american a fost invitat la o emisiune să înregistreze un mesaj prin care să încurajeze oamenii să meargă la vot. Mesajul său anti Trump foarte dur i-au făcut pe producătorii emisiunii să considere că nu se potrivește în campania lor, însă au hotărât să-l prezinte telespectatorilor.

 

Proiect de Guvern. Dispar mașinile de pe trotuare și noi reguli pentru ridicarea lor

https://greatnews.ro/comuna-din-romania-in-care-se-traieste-ca-in-germania/