„Doctorul” Dragnea a consultat PSD-ul și îi aruncă pastile lui Oprea

Liviu Dragnea, llider important al PSD, mai ales în această perioadă, în care Victor Ponta este spitalizat în Turcia, a declarat că a început o consultare amplă a organizațiilor județene ale partidului pentru a vedea care este atmosfera în această perioadă.

În urma discuțiilor pe care le-a avut, Liviu Dragnea a vrut să-i transmită un mesaj subtil liderului UNPR, Gabriel Oprea.

„Principalul motiv pentru care am plecat împreună cu domnul Dolineaschi prin organizaţiile judeţene reprezintă dorinţa preşedintelui Victor Ponta şi a mea şi a noastră de a vedea exact care este starea în organizaţiile judeţene ale PSD-ului (…)

Pe de altă parte, să le spunem colegilor noştri că PSD nu e un partid captiv care se poate preda cuiva sau care să fie speriat de eventuale declaraţii la televizor şi nici un partid care să fie captiv într-o guvernare pe care o conduce”, a declarat Liviu Dragnea, în cadrul unei conferințe care a avut loc la Botoșani.

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a amenințat săptămâna trecută că formațiunea pe care o conduce s-ar putea retrage de la guvernare dacă PSD modifică „pe furiș” Codul Penal în Parlament. Printre modificările propuse de parlamentari se află și cea a eliminării cătușelor pentru politicienii acuzați de corupție și schimbarea modalității în care se decide arestul preventiv.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în IT pentru români în străinătate
Locuri de muncă în Germania. O firmă oferă și alocație pentru copiii angajatului
Ai spirit de meșter? Cele mai avantajoase oferte la unelte de la eMag

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.