Cum vor arăta noile Dacia Logan și Sandero

Noile Dacia care vor fi prezentate la Salonul auto de la Paris FOTO: Dacia
Noile Dacia care vor fi prezentate la Salonul auto de la Paris FOTO: Dacia

Dacia a dezvăluit, înainte de Salonul Auto de la Paris, schimbările care apar la modelele Logan și Sandero.

Potrivit AutoExpert.ro, printre cele mai importante modificări în ceea ce privește facelift-ul, au fost făcute la faruri și grilă, care au fost complet redesenate.

De asemenea, există o rearanjare și la stopuri și luminile interioare, precum și la blocurile optice față, care afișează, în premieră pentru marca Dacia, lumini de zi cu tehnlogie LED.

„La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV, Dacia își surprinde clienții cu o restilizare ce mizează în egală măsura pe design, confort și tehnologie.

Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfectă pentru a prezenta publicului larg evoluțiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atrăgătoare, păstrând atributul care le-a atras preferințele clienților de pretutindeni, și anume cel mai bun raport preț/prestații.

În plus, ediția din această toamnă a Salonului Auto de la Paris va însemna pentru Dacia o oportunitate de a sărbători alături de clienții mărcii un nou an record în termen de vânzări”, se arată în comunicatul de presă transmis de Dacia.

Cum se vor stabili prețurile RCA. Ce schimbări propun parlamentarii și Guvernul

https://greatnews.ro/tara-din-europa-in-care-se-vor-vinde-doar-masini-electrice-fara-benzina-fara-motorina/