Cum a transformat o tânără fructele sale preferate în opere de artă

Artă pe banane Foto: Instagram


O tânără care adoră bananele s-a gândit să le transforme în câteva opere de artă cu adevărat nonconformiste, pe care le împărtășește cu prietenii ei virtuali.

Elisa Froche a început să picteze bananele pe care le cumpără ca să le consume în fiecare zi. Dacă la început a desenat chestii simple, atunci când a avut puțin timp liber la birou, tânăra a început să le adauge noi elemente, să le vopsească în mai multe culori, iar bananele au devenit pânza perfectă pentru ea.

Elisa a transformat în ultimele luni fructele sale preferate în vapoare cu pânze, în gheișe, în balerine, dar și în alte personaje foarte cunoscute, pe care le-a reprodus fidel.

Pagina sa de Instagram de bucură de mare succes, iar Elisa continuă să îi uimească pe cei care îi urmăresc activitatea cu atenția la detalii pe care o acordă, chiar dacă bananele sunt perisabile și în câteva zile picturile sale se strică.

Recomandările editorilor GreatNews:

Secretele unei căsnicii de succes, din punctul de vedere al unui bărbat divorțat
Patru ani de „vacanță”. Călătorii de meserie care vizitează toată România
3 mici afaceri de succes. Un tânăr și-a vândut telefonul și a cumpărat cireșe

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe
 pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.