Cum s-a răzbunat un trecător pe un BMW parcat neregulamentar

FOTO: Prosport.ro
FOTO: Prosport.ro

Șoferul unui BMW parcat pe o stradă din București a reușit să stârnească o reacție extremă. O persoană, deocamdată neidentificată, s-a arătat deranjată de modul în care a fost parcată mașina și a decis să-i dea o lecție dură. Acesta l-a întrebat retoric: „Cum parchezi?”.

Mesajul a fost scrijelit cu un obiect metalic, astfel încât posesorul BMW-ului trebuie să-și ducă acum mașina la vopsitorie, potrivit Prosport.ro.

Acest exemplu de haiducie nu este singular în ceea ce privește mașinile parcate incorect. Luna trecută, în Bacău, a fost o adevărată isterie după ce câțiva șoferi care și-au lăsat mașinile parcate fără să respecte regulile au avut surpriza să și le găsească pline de făină și împodobite cu hârtie igienică.

Un grup de tineri a lansat online, pe rețelele de socializare, campania „Ai parcat ca un bou”. Cei care parchează neregulamentar riscă să se trezescă cu două postări: una pe Facebook sau alta pe mașină (un stick pe care scrie „Ai parcat ca un bou!”).

Zilele trecute, inițiatorii campaniei le-au transmis și un mesaj celor care lipesc stickere pe mașinile pe care le consideră parcate ilegal: „Utilizați stickerele cu înțelepciune și chibzuit! Inițiativa Ai parcat ca un bou a fost gândită ca un instrument de educare și de promovare a respectului față de ceilalți.  De aceea vă rugăm să folosiți cu discernământ metodele pe care le aveți la îndemână și doar atunci când este cazul”.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cea mai curajoasă femeie din România. Cui i-a fost decernat titlul
Un japonez, îndrăgostit de Maramureș
Directorul care și-a redus salariul cu peste 90% pentru a mări lefurile angajaților

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.