Coșmarul deputatului Ninel Peia: Cum a salvat eroul Ponta țara de dușmanul „Colectiv”

Victor Ponta și-a dat demisia FOTO: Ionuț Fantaziu
Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu

Deputatul PSD Ninel Peia lansează o teorie a conspirației halucinantă. Parlamentarul, care spune că e doctorand în anul III – Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, a postat o declarație pe blogul său în care spune că oamenii care au participat la protestele de după incediul din Clubul Colectiv ar fi fost „manipulați” și „numai gestul unui om politic și un noroc incredibil a făcut ca România să scape de un plan diabolic: spargerea Țării în trei Republici”.

„Planul, croit de minţi machiavelice (am ceva informaţii care spun că el a fost conceput în laboratoarele unei Universităţi de la Budapesta, ceea ce nu mai miră pe nici un român de bună credinţă), totul trebuia să plece de la această mare manifestaţie “civică şi spontană”. Nu neg buna credinţă a majorităţii celor prezenţi în Piaţă, ci spun că foarte mulţi au fost manipulaţi şi pregătiţi subliminal pentru un fel de revoluţie, sau mai bine zis o contra-revoluţie dacă stabilim că în ’89 a fost Revoluţie.

Pe scurt, în acea noapte, indivizi infiltraţi printre manifestanţi (s-au notat cazuri de cetăţeni germani, lucru nou pentru mişcările de stradă din România), bazându-se pe forţa degajată de peste 30.000 de oameni, urmăreau incendierea Ministerului de Interne, a Primăriei Sectorului 4, a Guvernului şi, mare atenţie, a Parlamentului României (păzit în aceea noapte de doar 9 jandarmi). Voi forţa un pic nota şi voi face o analogie cu incendierea Reichstagului de către Hitler, în 1933. Lăsând la o parte condiţiile istorice şi adaptându-ne motivelor zilei, distrugerea Parlamentului României este similar cu a pune capăt democraţiei în România. Istoria, cel mai bun profesor, a fost copiată de acest plan care, spre binele nostru, a eşuat. De aici încolo, disoluţia României nu mai era decât un joc de şah făcut, cică, cu masiv sprijin popular”, spune deputatul Ninel Peia, pe blogul său.

Deputatul merge cu teoria conspirației și mai departe și spune că erau „grupuri de intelectuali, politicieni și oameni de afaceri” la Cluj și Iași care aveau în intenție să anunțe crearea Republicii Transilvania și formarea Republicii Moldova, care să se alipească „într-un an sau doi Basarabiei pentru a forma un stat captat 100% în sfera de influență a Moscovei”.

Deputatul își încheie teoria transformându-l pe Victor Ponta într-un erou al României unite.

„Ei bine, demantelarea acestui scenariu monstruos a fost posibilă printr-un singur gest, un gest responsabil, care a înlăturat distrugerea Parlamentului şi dezmembrarea definitivă a Ţării. Dragi români, demisia lui Victor Ponta a fost acest gest care a dat peste cap întreaga şi veninoasa urzeală. Demisia lui Ponta a scăzut aproape instantaneu motivaţiile celor aflaţi în stradă şi aproape că a anihilat specularea ticăloasă a emoţiilor stârnite de incendiul de la clubul Colectiv. Astfel, din cei peste 30.000 de manifestanţi, doar cinci mii au fost cei care au mai demonstrat în faţa Parlamentului, fără tragerea de inimă de a vandaliza ceva.

Infiltraţii n-au avut de ales şi au plecat spre vizuinele lor.

Evident, Ponta a fost informat despre acest incredibil plan de disoluţie a Ţării de ofiţerii patrioţi, fideli Tricolorului. Şi, prin acest articol, doresc să aduc un omagiu profesionalismului şi dăruirii acestor oameni, eroi neştiuţi, care îşi riscă zilnic viaţa pentru Neam şi Ţară”, mai spune deputatul Ninel Peia, pe blogul său.

Deputautl mai spune că pe baza „informațiilor” din articolul său, „organele de urmărire penală ar trebui să se autosesizeze din oficiu și să declanșeze o cercetare în rem pentru Înaltă Trădare”.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.