Cine este Răzvan Sava, noul primar interimar al Bucureștiului?

Răzvan Sava, noul primar general interimar al Bucureștiului
Răzvan Sava, noul primar general interimar al Bucureștiului

Liberalul Răzvan Sava, un inginer mecanic de 46 de ani, a fost ales primar general interimar al Bucureștiului, după ce Ștefănel-Dan Marin a fost demis de consilieri.

Răzvan Sava este bucureștean. Este membru al Comisiei pentru Patrimoniu și conduce Comisia pentru Utilități Publice din Consiliul General, scrie Digi 24.

Noul primar interimar al Capitalei deține, împreună cu soția, un teren de 480 de metri pătrați în Pantelimon, lângă București, și un apartament de 140 de metri pătrați pe Șoseaua Kiseleff din București.

În 2006, Răzvan Sava și-a cumpărat un Jaguar și plătește rate pentru două credite, care însumează aproape 200.000 de euro.

Noul primar interimar al Bucureștiului câștigă 11.900 de lei pe an, din funcția de consilier, în timp ce soția are venituri brute de 273.000 de lei anual, ca șef de departament la Comisia Națională de Valori Mobiliare.

Răzvan Sava este asociat într-o firmă de instalații sanitare, încălzire și aer condiționat.

„Ne-am propus patru priorități pe care le voi aplica de mâine, prioritatea zero e rezolvarea situației la RADET, vreau ca împreună cu conducerea RADET să stabilim niște măsuri clare astfel încât bucureștenii să nu aibă probleme, mai ales acum în pragul iernii”, a spus Răzvan Sava.

Transparența pare să fie și ea foarte importantă pentru noul edil general.

”Următoarea măsură pe care o voi lua mâine e de a urca pe site, de a le solicita funcționarilor să posteze pe site toate contractele aflate în derulare încât bucureșteanul să cunoască clar unde se duc banii din taxe și impozite. Ultima prioritate e de a demara de urgență contractarea serviciilor de audit pentru a avea o radiografie mai exactă asupra situației din primărie”, a adăugat Răzvan Sava după votul consilierilor municipali.

Recomandările editorilor GreatNews: