Cinci branduri celebre de modă deschid outlet-uri în România

Mai multe branduri celebre din lumea modei vor deschide outlet-uri în România. Potrivit wall-street.ro, Desigual, Various Brands, U-Grow, Multibrand Street&Go și Land Mobile au închiriat spații în cadrul Fashion House din Capitală.

Desigual, de exemplu, va avea o suprafață de 172 de metri pătrați. Various Brand, magazin cu mai multe branduri de articole sportive va avea o suprafață de 173 de metri pătrați, iar U-Grow, care vinde accesorii pentru copii, va avea 149 de metri pătrați. Multibrand Street & Go și Land Mobile vor avea 320 și respectiv 10 metri pătrați.

US Polo Assn a decis, de asemenea, să își relocheze și extindă spațiul în cadrul outlet-ului, cuprinzând astfel o selecție mai amplă de articole vestimentare. Suprafața noii uități este de 321 de metri pătrați, mai precizează wall-street.ro. 1.000 de metri pătrați totalizează noile contracte de închiriere.

Fashion House a fost deschis în anul 2008 și este singurul centru comercial de tip outlet din România. El este situat în West Park Militari, aproape de autostrada A1.

Toate produsele disponibile în Fashion House sunt reduse cu minimum 30%, însă scăderile de preț pot ajunge chiar și la 70% sau 90%.

Printre brandurile regăsite în cadrul Fashion House se numără: Tom Tailor, Adidas, Otter, Champion, Mango, Puma, Lee Cooper, Guess, Stefanel Lacoste & Gant, Triumph, Colin’s, BSB, Benvenuti.

giphy (2)

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.