Cele mai răspândite 9 vise și explicațiile lor, date de psihologi

Cu toții ne întrebăm ce înseamnă visele noastre. Un psiholog, care a interpretat peste 150.000 de vise în cei 30 de ani de carieră, vine cu câteva răspunsuri.

Jurnaliștii de la The Independent au întocmit o listă cu cele mai răspândite vise și i-au cerut sfatul psihologului Ian Wallace.

Iată ce acțiuni trebuie să luați dacă aveți următoarele vise:

9. Ajungi într-o cameră părăsită

Ce înseamnă: Camerele din casă reprezintă aspecte ale caracterului tău. Găsirea unei camere nefolosite sugerează că descoperi un talent nou.

Ce trebuie să faci: Cu cât petreci mai mult timp explorând abilitățile latente, cu atât ți se vor deschide mai multe uși în viața reală, crede psihologul.

8. Ești într-o mașină scăpată de sub control

Ce înseamnă: Mașina reprezintă abilitatea ta de a face progrese către un anumit obiectiv.

Ce trebuie să faci: În loc să încerci să preiei controlul situației, ar trebui să te relaxezi și să îți lași instinctele să găsească direcția optimă pentru tine.

7. Căderea

Ce înseamnă: Dacă visați că vă prăbușiți arată faptul că te agăți prea strâns de o situație din viața reală. Ar trebui să te eliberezi de ea.

Ce trebuie să faci: În loc să te îngrijorezi că nu ai control, ar trebui să ai încredere în tine și în alții, permițând lucrurilor să cadă la locul lor în mod natural.

6. Zborul

Ce înseamnă: Abilitatea de a zbura arată că te-ai eliberat de mai multe circumstanțe care te îngreunau.

Ce trebuie să faci: Chiar dacă ai putea considera acest sentiment de eliberare ca fiind noroc sau coincidență, de obicei el vine după ce ai reușit să te ridici deasupra limitărilor impuse de o grea responsabilitate, spune Wallace.

5. Ești nepregătit pentru un examen

Ce înseamnă: Examenul este metoda prin care judecăm evoluția noastră în viața reală. Este o examinare lăuntrică a vieților noastre.

Ce trebuie să faci: În loc să te examinezi la nesfârșit, adevăratul examen pe care trebuie să îl treci ține de acceptarea talentelor tale și de sărbătorirea cunoștințelor și realizărilor pe care le-ai obținut.

4. Ești dezbrăcat în public

Ce înseamnă: Ne alegem hainele pentru a afișa o anumită imagine societății. Acest vis sugerează că o situație din viața reală te face să te simți expus și vulnerabil.

Ce ar trebui să faci: Cu toate că poate fi un moment jenant, uneori trebuie doar să le arăți celor din jur cum ești cu adevarat.

3. Nu poți găsi o toaletă

Ce înseamnă: Toaletele sunt o metodă curată de a ne elibera de nevoile fundamentale. Acest vis arată că există o problemă în viața reală și că nu găsești o cale clară de a o rezolva.

Ce trebuie să faci: Să petreci mai mult timp încercând să îți satisfaci propriile nevoi, decât pe ale altora.

2. Îți cad dinții

Ce înseamnă: Dinții simbolizează încrederea și puterea. O situație îți provoacă o criză de încredere în viața reală.

Ce ar trebui să faci: Încearcă să te gândești calm la fapte și să transformi toate dificultățile cu care te confrunți în noi provocări.

1. Ești urmărit

Ce înseamnă: Este o problemă în viața reală pe care nu știi cum să o rezolvi sau pe care o ocolești.

Ce trebuie să faci: Chiar dacă te pot speria, oamenii care te urmăresc vor doar să îți atragă atenția asupra talentelor pe care încă nu le-ai folosit.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: