Cele mai avantajoase oferte la boilere de la eMAG

Cele mai bune oferte la boilere (emag.ro)
Cele mai bune oferte la boilere (emag.ro)

Dacă aveți nevoie de un boiler, atunci ofertele de pe site-ul eMAG nu vă vor dezamăgi. Există numeroase modele care beneficiază de discount.

Noi am realizat o selecție a celor mai bune afaceri pe care le puteți face, însă puteți accesa direct lista cu toate boilerele AICI.

Cele mai bune oferte la boilere de la eMAG

Gorenje propune un boiler vertical, cu dimensiuni ideale pentru spații înguste și posibilitatea de a ajusta temperatura apei până la 75 de grade Celsius.

Indicatorul de funcționare electric și termometrul bimetalic sunt și ele incluse. În plus, designul este extraordinar.

Vă puteți convinge de toate avantajele acestui boiler AICI.

Ariston oferă combinația perfectă între performanță și dimensiuni compacte. Economia de spațiu și cele două rezervoare separate, cu consum redus de energie, reprezintă marile calități ale acestui boiler.

Poate fi instalat atât vertical, cât și orizontal. Boilerul poate fi programat zilnic.

Îl găsiți AICI.

Cele mai avantajoase oferte la boilere de la eMAG

Compania Tesy este faimoasă pentru boilerele electrice de calitate pe care le produce. De exemplu, modelul BiLight, de 2000 W și capacitate de 100 de litri, asigură o cantitate cu până la 15 la sută mai mare de apă caldă.

Este un produs extrem de economic, reducând cu 16 la sută cantitatea de energie necesară încălzirii apei. Are un întrerupător cu două moduri de operare și o reducere de 50 de lei.

Puteți achiziționa acest boiler, cu o reducere de 100 de lei, de AICI.

Un alt model, cu un discount de 60 de lei, este boilerul electric Tesy Anticalcar. Depunerile de calcar pe rezistența electircă sunt extrem de puține în cazul său, iar consumul de energie este redus. Mai mult, este un boiler foarte silențios – zgomotul din timpul încălzirii apei este aproape imperceptibil.

Puteți profita de ofertă AICI.

Mai urmăriți: