Cea mai profitabilă vânzare din lume. Câți oameni au cumpărat „nimic” de Black Friday

black friday 2015 emag catalog reduceri

În timp ce majoritatea magazinelor a anunțat mari promoții în ziua de Black Friday, producătorii unui joc au decis să vândă „nimic” de Vinerea Neagră, care în Statele Unite a fost la sfârșitul săptămânii trecute.

Ideea le-a aparținut celor de la Card Against Humanity. Aceștia au postat pe site-ul lor un anunț prin care spun că vând „nimic” pentru 5 dolari.

„De Black Friday, toată lumea vinde ceva. Noi îți oferim cea mai interesantă experiență prin care cumperi nimic. Nu îți oferim nimic în schimb, nu îți cerem nici măcar adresa de livrare. Încă ne gândim ce facem cu banii pe care îi câștigăm vânzându-vă nimic și vă anunțăm în curând”, au scris cei de la Cards Against Humanity în prezentarea campaniei lor.

După ce Black Friday s-a încheiat, aceștia au anunțat că 11.248 de persoane au cumpărat „nimic” pentru 5 dolari, iar 1.199 au dat chiar mai mulți bani de 5 dolari. Un fan a dat chiar 100 de dolari. La sfârșitul zile de Black Friday s-au strâns 71.145 de dolari.

„Au fost foarte multe speculații legate de modalitate în care vom cheltui banii pentru care i-am strâns de Black Friday și suntem bucuroși să vă anunțăm că de data asta îi păstrăm pe toți”, anunță echipa Cards Against Humanity.

Jocul Cards Against Humanity este sub forma unor cartonașe albe și negre pe care sunt întrebări și răspunsuri. Regula e ca un jucător să pună o întrebare de pe un cartonaș negru, iar alt jucător să dea un răspuns cât mai amuzat cu ajutorul cartoanelor albe.

Recomandările editorilor GreatNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.