Cea mai amuzantă cățelușă din lume, noua vedetă de pe internet

Cățelușa amuzantă Foto: Facebook The Real Zappa


Într-o perioadă în care mai mulți câini și pisici își dispută primul loc în inimile oamenilor pe rețelele de socializare, o cățelușă se remarcă și are toate șansele să intre în top.

O cheamă Zappa și locuiește alături de stăpânii ei în Pewaukee, Wisconsin. Deși părinții ei au participat la numeroase competiții canine unde au câștigat multe premii, Zappa este o adevărată senzație în mediul online datorită înfățișării sale neobișnuite.

Cățelușa din rasa Greyhound suferă de o boală dentară, care este foarte obișnuită în rândul câinilor din această rasă și din această cauză și-a pierdut doi dintre dinții situați în partea stângă.

Pierderea dinților a făcut-o pe Zappa să aibă tot timpul o expresie extrem de amuzantă, deoarece își ține mereu limba scoasă într-o parte, iar stăpânii ei se întrec în a o îmbrăca în costumații cât mai originale.
Simpaticul animal a ajuns o adevărată vedetă pe rețelele de socializare, iar pe Instagram are deja peste 30000 de persoane care o urmăresc și care îi apreciază fotografiile.

Mulți dintre cei care au văzut fotografiile cred că Zappa seamănă foarte bine cu leneșul din seria Ice Age.

Recomandările editorilor GreatNews:

Premiu important pentru filmul românesc, la Cannes
Povestea oamenilor care aduc Universul mai aproape de noi
Cele mai bune glume despre Eurovision
Locuri de muncă în străinătate ca asistenți veterinari și șoferi de taxi sau de camion
Vânează pe uscat și trăiește în copaci. Povestea celui mai ciudat pește de pe Pământ
Reduceri incredibile la tablete și huse la eMag

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.