Ce amendă a primit un tânăr ce conducea cu 225 km/h pe autostradă

Un tânăr a fost prins, sâmbătă, de Poliția Rutieră, în timp ce conducea cu o viteză de 225 km/h pe autostrada București – Constanța.

Șoferul, în vârstă de 27 de ani, este din Medgidia și conducea pe sensul de mers București – Constanța, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Tânărul șofer a fost sancţionat contravenţional de către poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanța din cadrul I.G.P.R. cu amendă în valoare de 1.950 de lei, conform legislaţiei în vigoare.

De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Reprezentanții Poliţiei Române atenționează că depăşirea limitelor legale de viteză, precum şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave, produse pe drumurile publice.

Recomandarea editorilor Great News:
Risc crescut de amendă pentru șoferii fără rovinietă

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.