Ce a pățit bărbatul care a încercat să-i fure telefonul Serenei Williams

Serena Williams, o sportivă extraordinară (Facebook)
Serena Williams, o sportivă extraordinară (Facebook)

Serena Williams, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a povestit, pe Facebook, o întâmplare foarte interesantă, care arată o parte din mentalitatea unei mari campioane.

Sportiva americană, în vârstă de 34 de ani și cu 21 de titluri de Grand Slam în palmares, a rezolvat cu tact și stil o situație delicată.

”Ieri, la cină, mi s-a întâmplat cel mai nebunesc lucru. Mă bucuram de o mâncare delicioasă chinezească, iar un tip stătea destul de aproape de mine. Ceva (acest ceva îl numesc acum simțul meu de super-eroină) mi-a spus să fiu cu ochii pe el. Telefonul meu stătea pe un scaun alăturat, dar ceva era ciudat, pentru că a stătea deja de prea mult timp acolo. E client? Așteaptă să intre la toaletă? În orice caz, am încercat să nu mă mai gândesc la asta, deși, cu coada ochiului, priveam către el. Când mă așteptam cel mai puțin, acest hoț mărunt îmi ia telefonul și pleacă. M-am uitat la scaun și am strigat: Dumnezeule, mi-a furat telefonul”, povestește Serena Williams pe Facebook.

Liderul autoritar din tenisul feminin mondial continuă: ”Am reacționat fără să gândesc – de aceea am pus și poza cu superwoman. M-am ridicat în picioare, mi-am făcut drum în afara restaurantului, sărind peste un scaun sau două și l-am urmărit. A început să alerge, însă am fost prea rapidă, l-am ajuns într-o clipă”.

”În cea mai amenințătoare, dar calmă voce serioasă de care dispun, l-am întrebat dacă mi-a luat ”din greșeală” telefonul. S-a poticnit în vorbe, nu se aștepta să existe o confruntare. În cele din urmă a spus: Cred că ai dreptate! Sunt amețit. Cred că am luat un alt telefon”, spune jucătoarea americană care a dominat de la un capăt la celălalt sezonul 2015 WTA.

”Între timp, telefonul meu a început să sune, l-am luat din mâna hoțului, i-am mulțumit scurt și am plecat. Sunt o supereroină? Poate. Sau BINEÎNȚELES! Am viteza, am săriturile, am puterea, am corpul, am seducția, am sex-appeal-ul, am tăria și am și calmul de a calma furtuna. Ascultă-ți mereu vocea interioară de supererou. Țineți lucrurile aproape și luptă pentru ceea ce e corect”, a mai scris Serena.

”Când m-am întors în restaurant, am primit aplauze la scenă deschisă. Am fost mândră. Am arătat fiecărui bărbat de acolo că pot să mă apăr singură. A fost o victorie pentru femei. Chiar dacă ești femeie nu înseamnă că trebuie să te temi să iei atitudine în fața fiecărei probleme și să nu fi o victimă, ci o eroină”, a încheiat SuperSerena.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: