Apple Watch este disponibil și în România la precomandă. Primul magazin online care primește comenzi pentru ceasul celor de la Apple este Quickmobile.ro și costă între 1.849 de lei și 79.999 de lei. Magazinul online oferă la precomandă 50 de variante ale Apple Watch.

Cel mai ieftin are carcasă de aluminiu, curea sport și cinci variante de culoare. Cel mai scump, modelul Apple Watch Edition, are o carcasă din aur galben sau roz de 18 carate.

Cei de la Apple care vor începe să livreze ceasurile începând cu data de 24 aprilie în Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Japonia, Germania, Franța și Hong Kong, se așteaptă să-și epuizeze stocurile în scurt timp.

Ceasurile au apărut deja expuse pentru a fi probate în mai multe magazine din țările enumerate. De asemenea, potrivit unei note interne pe care a obținut-o Business Insider, șefii Apple ar fi recomandat celor din magazine să-i ghideze pe clienți și către comenzile online, pentru a nu mai sta uneori chiar și cu zilele la cozi pentru a cumpăra un nou produs.

Ceasul Apple „exprimă timpul într-un fel nemaîntâlnit”

„Apple Watch este cel mai avansat ceas creat vreodată, un mijloc revoluționar de conectare cu ceilalți. Este incredibil de precis, are o interfață tradițională și una digitală, plină de detalii. Sau o față simplă, elegantă, fără nicio cifră. Una care exprimă timpul într-un fel nemaîntâlnit sau una pur si simplu amuzantă”, a declarat șeful Apple, Tim Cook, în timp ce pe ecran era surprins Mickey Mouse.

Apple Watch concurează cu alte ceasuri inteligente lansate înainte de companii precum LG, Sony sau Samsung. Mai mult, sunt analiști care cred că ceasurile celor de la Apple s-ar putea să nu se bucure de succesul pe care îl așteaptă compania, spunând că acest nou gadget nu vine cu ceva revoluționar față de celalte ceasuri existente pe piață. Rămâne de văzut, mai ales că vorbim despre una dintre cele mai puternice mașinării de marketing din lume, mașinărie pe care a creat-o Steve Jobs și acum merge singură.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Fotografia care a salvat un cățel, după 5 ani în care nu l-a vrut nimeni
O biserică maramureşeană din lemn, ridicată în Canada de un preot îndrăgostit de România
Un centru tribal vechi de 3000 de ani, descoperit pe teritoriul României