Căsătorie cu scântei între partidul lui Voiculescu și „calul mort” al lui Tăriceanu

Liderii Partidului Liberal Reformator au declarat ieri că vor să fuzioneze cu Partidul Conservator. În tabăra cealaltă, mai mulți membri importanți ai conservatorilor au avut reacții acide cu privire la această mișcare politică.

Una dintre cele mai dure a venit de la senatorul PC Cristiana Anghel. „Nu am în vocabular expresia „nimeni în drum”. Am spus că fuzionăm cu un cal mort. Atât! Nu-mi puteam permite să-l atac personal pe domnul Tăriceanu”, a declarat Cristian Anghel.

Cu toate acestea, conducerea Partidului Conservator și-ar dori fuziunea.

Tensiunile din PC au început să devină mai vizibile spre sfârșitul anului trecut. Mai mult, pe 29 ianuarie, prim-vicepreședintele Partidului Conservator, Cristian Popescu Piedone, senatoarea Cristiana Anghel, vicepreşedinte, şi încă patru lideri au anunţat că se retrag din toate funcțiile deținute.

Daniel Constantin a fost „renegat” inclusiv de fondatorul partidului, Dan Voiculescu, care a transmis din închisoare că actualul președinte al PC, care i-a fost foarte apropiat, e pe lista celor pe care „îi va judeca Dumnezeu în 2015”. Cu toate acestea, Daniel Constantin nu a avut nicio replică la declarația lui Voiculescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Călătorii uimitoare prin castelele și conacele uitate ale României
Românul care a stat un an la închisoare, fără să fie vinovat. A fost închis pentru crima altuia
Peștera secretă din Munții Pădurea Craiului