Carla’s Dreams a oprit un concert după ce un tânăr l-a tratat pe solist ca pe un manelist | VIDEO

carla's dreams concert întrerupt târgoviște
Foto: Basarabian Party by ASEB (Facebook) / YouTube

Membrii formației Carla’s Dreams au oprit concertul de aseară din Târgoviște și au plecat de pe scenă după ce un tânăr s-a apropiat de scenă și a început să arunce cu bani în solist, ca la petrecerile cu manele, relatează publicația locală „Gazeta Dâmboviței”.

Cântărețul s-a aplecat, a luat banii și i-a aruncat în față spectatorului, după care a părăsit scena spunând „Vă mulțumim mult!”

Imaginile au apărut pe rețeaua de socializare Facebook. Acesta era primul concert susținut de Carla’s Dreams în Târgoviște.

Incidentul a fost explicat și de reprezentanții clubului Belvedere, unde fusese invitată trupa: „Bună dimineața. Din păcate, Visele Carlei nu au putut fi destăinuite încă, live, în Târgoviște. Deși acest eveniment a fost așteptat cu „sufletul la gură”, comportamentul de… nuntaș al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt și reprogramat. Trebuie să înțelegem că acest band este unul care se adresează tuturor, dar nu sunt lăutari sau maneliști”.

Conform reprezentaților clubului, Carla’s Dreams va reveni în concret la Târgoviște, iar biletele rămân valabile. Cei care nu doresc să mai participe își vor recupera banii.

Părerea fanilor trupei Carla’s Dreams este împărțită: în vreme ce unii sunt de acord cu întreruperea concertului, alții se declară dezamăgiți de reacția solistului care a întrerupt concertul.

„Nu este corect că Târgoviștea și târgoviștenii s-au ales cu o etichetă de care cu greu vom scăpa (și sincer la acel eveniment au fost foarte mulți oameni de calitate), nu este corect pt că s-a așteptat de la ora 10.00 până la ora 1.30 (într-o căldură infernală și de data aceasta n-au mai fost deranjați), nu este corect față de copiii care așteptau nerăbdători în fața scenei. Urât, f urât gestul individului (nuntașului), cu toții l-am condamnat, însă cum se face că nimeni nu-l cunoaște și imediat după incident a și dispărut?! Târgoviștea merita mai mult! Și pt început așteptăm niște scuze!”, a comentat Roxana Mihaela pe Facebook.

„Dacă nu știți ce înseamnă să fii respectat nu are rost să comentaţi la adresa băieților de la CSD. În primul rând, au facut bine că au plecat. Din câte știu o să se întoarcă din nou în Târgoviște. Iar dacă nu… o să primiți bănuții înapoi. Ce să facem.. ?! Există și persoane care nu știu să aprecieze valoarea unui om și muntele de talent care zace în acel om. Acel om trebuie să facă diferență dintre o nuntă și un concert. Dacă vrea dedicații să-l sune pe Florin Salam”, este de părere o fană a formației.

Concert oprit și la Piatra Neamț

În mai 2016, Carla’s Dreams a oprit un concert și la Piatra Neamț, după ce mai multe persoane au leșinat din cauza căldurii. Membrii trupei au spus atunci că spațiul din mall era total nepotrivit atât pentru spectatori, cât și pentru ei, și i-au rugat pe oameni să iasă în ordine pentru a nu se crea panică.

Carla’s Dreams este o formație muzicală din Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă și engleză. Înființată în orașul Chișinău, Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale, printre care hip hop, jazz, rock și pop.

În cadrul concertelor vocalistul formației poartă o glugă cu ochelari pentru a-și ascunde identitatea, iar fața îi este mascată. Prima piesă produsă de Carla’s Dreams a fost „Dă-te”. În martie 2013, trupa a realizat un videoclip la piesa „P.O.H.U.I” în colaborare cu interpreta Inna din România. Trupa folosește un argou personalizat și cântă despre realitățile vieții cotidiene.

Recomandările editorilor GreatNews:

La un pas de tragedie, într-un mall din România. Copii leșinați, la un concert care nu trebuia să aibă loc

Dă muzica mai tare! O frumoasă de la MTV a ajuns primar, la doar 31 de ani

Cel mai mare site de torrente din lume a fost închis

 

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.