De ce e Black Friday 2015 mai devreme în România

Black Friday 2015 se organizează anul acesta, de cele mai multe magazine online, cu o săptămâna mai devreme față de sărbătoarea care se organizează în Statele Unite, acolo unde a apărut prima dată ideea de Vinerea Neagră, ziua cu cele mai mari reduceri la toate categoriile de produse.

Când e Black Friday 2015? Ei bine, cele mai multe magazine online din România vor organiza această sărbătoare a cumpărăturilor pe data de 20 noiembrie. Explicațiile sunt mai multe. Una dintre acestea se referă la partea care ține de logisitică.

Ultima vinere din lună este foarte aproape de Ziua Națională, iar în acea perioadă, în mod legal, mulți dintre angajații firmelor de curierat ar putea fi liberi, iar acest lucru ar putea întârzia distribuirea comenzilor care se fac de Vinerea Neagră.

Un alt aspect se referă la faptul că e posibil care mulți români să nu fie interesați de Black Friday 2015, dacă s-ar organiza în preajma zilei de 1 Decembrie. Pentru că e weekend, iar mulți sunt liberi și de Ziua Națională, leagă zilele într-un mini concediu și preferă să plece într-o mică vacanță.

De când a apărut Black Friday în România, marile magazine online  au anunțat că au înregistrat creșteri importante de comenzi, dar și de trafic pe site-uri. Și în acest an, de Black Friday 2015, reprezentanții magazinelor online speră să înregistreze creșteri și să atragă cât mai mulți români cu oferte importante.

Black Friday 2015. Sfaturi pentru Vinerea Neagră

Numărătoare inversă a început pentru Black Friday 2015, iar reprezentanții unor magazine spun că deja trebuie să vă faceți un plan de cumpărături. Ar fi mai bine să vă faceți un plan de cumpărături clar și urmăriți produsele. Puteți astfel să econsomiți timp util și să cumpărați chiar mai multe produse în ziua de Vinerea Neagră 2015.

Important este să urmăriți și magazinele care vă interesează și să aflați ora la care cumpărăturile de Black Friday 2015 încep. Iată o listă cu o parte din magazinele care participă anul acesta la Black Friday 2015:

Black Friday 2015 IT, electrocasnice, frigidere, aspiratoare, mașini de spălat 

eMAG
Flanco
Citgrup.ro 
evoMAG
elefant.ro
cel.ro
YellowStore 
marketonline.ro

Black Friday 2015 magazine haine, pantofi, fashion

depurtat.ro
kurtmann.ro
Boutique Mall
Fashion Up

Black Friday 2015 la cărți

Elefant.ro
eMAG
Okian
BookCity
Book Land
AdevarulShop