Black Friday 2015 la cărți. Lista magazinelor de cărți cu reduceri de Vinerea Neagră

Black Friday 2015 va avea loc în data de 20 noiembrie. Reducerile la cărți se anunță drept unele dintre cele mai spectaculoase de anul acesta, mai ales că sunt o mulțime de magazine online care își dispută această piață în creștere continuă în România.

Libris va fi unul dintre marile magazine cu reduceri la cărți de Black Friday 2015. Magazinul a impresionat anul trecut, de Vinerea Neagră, când a vândut circa 70.000 de cărți, în valoare de 1,3 milioane de lei.

Black Friday 2015 la cărți – Reduceri la Libris

Toate reducerile Libris de Black Friday 2015 pot fi consultate AICI.

Anul trecut, libris.ro a fost vizitat de 80.000 de oameni, cele mai vândute fiind cărțile de beletristică, dezvoltare spirituală, dezvoltare personală și cărți pentru copii.

Produsele comandate de Black Friday 2015 pe libris.ro vor fi livrate în maximum șapte zile după comandă.

Black Friday 2015 la cărți – Elefant.ro

Toate reducerile Elefant de Black Friday 2015 pot fi consultate AICI.

Elefant.ro a evoluat rapid de la un magazin de cărți (retailer de carte) la unul generalist, de tip mall-online. Totuși, magazinul rămâne unul dintre cele mai competitive pe piața cărților, iar reducerile de Black Friday 2015 se anunță spectaculoase.

Black Friday 2015 la cărți – eMAG

eMAG insistă la rându-i pe categoria cărți, fie prin produse vândute chiar de eMAG, fie de parteneri, unul dintre ei fiind chiar Libris.

Toată oferta eMAG la cărți poate fi consultată AICI.

Black Friday 2015 la cărți – Oferte la Okian

Toate reducerile Okian de Black Friday 2015 pot fi consultate AICI.

Okian este un nume foarte mare în comerțul de cărți din România. Magazinul este prezent offline de mai bine de 15 ani, iar online din 1 octombrie 2007. Magazinul excelează la capitolul titluri în limba engleză.

Black Friday 2015 la cărți – Reduceri la AdevarulShop

AdevarulShop este un alt magazin online care reunește ofertele marilor librării din țară. Toate reducerile Adevărul Shop de Black Friday 2015 pot fi consultate AICI.

Magazinul conține cărți din colecțiile Adevărul, dar și din marile librării din România. Pe lângă cărți, sunt prezente produse IT&C și electrocasnice.

Black Friday 2015 la cărți – Reduceri la BookCity

Toate reducerile BookCity de Black Friday 2015 pot fi consultate AICI.

BookCity este o librărie online care oferă, pe lângă cărți, muzică, filme și produse de papetărie. Comenzile de peste 59 de lei beneficiază de transport gratuit.

Black Friday 2015 – Ofertele Book Land

book-land.ro este un magazin cu cărți, muzică și filme, care participă și el anul acesta la Black Friday. Magazinul se bucură de o colecție de peste 30.000 de titluri.

Toate reducerile BookCity de Black Friday 2015 pot fi consultate AICI.