Bilete de avion ieftine spre 3 capitale europene minunate. Prețuri și de 16 euro

Deoarece toamna este o perioadă în care mulți români aleg să plece în city-break-uri prin diferite orașe sau capitale europene, companiile aeriene low-cost au scos la vânzare bilete de avion ieftine spre numeroase destinații europene, cu plecare din București sau din Timișoara.

De asemenea, ofertele continuă și la începutul anului 2017. Cei care vor să călătorească ieftin, își pot cumpăra de acum bilete pentru anul viitor.

Printre destinațiile accesibile spre care au fost puse în vânzare aceste bilete de avion ieftine se numără 3 capitale europene pe care oricine ar trebui să le viziteze măcar o dată în viață: Roma, Londra și Madrid.

Iar acum, prețurile unor bilete de avion spre aceste destinații sunt foarte mici.

Bilete de avion ieftine

Iată cele mai interesante oferte de bilete de avion ieftine spre Roma, Londra și Madrid:

1. Un zbor pe ruta București – Roma, operat de compania WizzAir, dus-întors, costă 19 euro în luna decembrie. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile. Sosirea / Plecarea se fac de pe Aeroporul Ciampino.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

2. Un zbor pe ruta Timișoara – Londra, operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 16 euro în lunile noiembrie și decembrie. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile. Sosirea / Plecarea se fac de pe Aeroporul Stansted.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

3. Un zbor pe ruta București – Madrid, operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 44 de euro în lunile ianuarie și februarie 2017. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile. Sosirea / Plecarea se fac de pe Aeroporul Barajas.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Bilete de avion ieftine spre 7 orașe europene de vis. Prețuri și de 10 euro

Bilete de avion spre Europa la prețuri extrem de mici: 6 euro, mai puțin decât un drum la mare

https://greatnews.ro/bilete-de-avion-ieftine/

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.